Schema Markup: Sådan tilføjes Schema Markup i WordPress

Jeg tilføjer strukturerede data til en ny side, som fornuftigt kan defineres som enten en artikel (http://schema.org/Article) eller en artikelliste (http://schema.org/ItemList), da det er en nyhed artikel om en ny top 10, hvor alle 10 emner findes på deres egne sider andre steder på vores websted.

Så denne side har en titel, forfatter, noget unikt indhold, en udgivelsesdato ... men den har også en rangliste med varer.

Er der en bedste praksis for brug af strukturerede data fra schema.org, der vil lægge vægt på at gå med den ene eller den anden? Eller kunne vi endda bruge begge definitioner på samme side til at definere listen i artiklen?

  • En stor gevinst for hvad? Hvem eller hvad forventer du at forbruge disse data?
  • Bare på udkig efter bedste praksis. Opdateret spørgsmålet med hensyn til dette.
  • Bedste praksis til hvad? Der er ingen mening i at finde et tilfældigt skema, der skal anvendes på din side. Du er nødt til at vide, hvem der skal bruge det, og hvordan de får dataene.
  • 1 Har du ikke set Dreams Field? Hvis du bygger det, vil de komme. OP var meget specifikt, at det skema, han overvejer, IKKE er tilfældigt og faktisk lød som et meget godt match.

Du kan bruge begge dele, hvis ItemList er den primære ting Article er om.

Brug mainEntity ejendom af Article type for at give ItemList.

mainEntity bruges typisk til at betegne den primære ting a WebPage handler om (f.eks. sandsynligvis Article i dit tilfælde), men det er ikke den eneste måde, hvorpå det kan bruges (fed vægt min:)

Angiver den primære enhed, der er beskrevet på en eller anden side eller andre CreativeWork.

Du kunne bruge mainEntity for begge veje i samme dokument:

 
</body>

Hvis ItemList er ikke den primære ting Article handler om, synes der ikke at være en passende egenskab til at linke disse varer. Det hasPart ejendom kan ikke bruges, fordi den forventer en CreativeWork som værdi, men ItemList er ikke en.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?