Namecheap - Sådan konfigureres URL-omdirigering / videresendelse af domæne

Jeg har alvorlige problemer med Siteground for at få mine omdirigeringer til at fungere. De arbejdede på en anden vært, så det er muligt. Serverkonfigurationen var dog meget forskellig, så jeg kan ikke kopiere det, vi havde der. SG har rodet mit websted hele dagen lang og siger nu, at de ikke ved, om de kan gøre det.

Jeg er ikke særlig god med omdirigeringsregler, så jeg håber, at nogen her kan pege mig i den rigtige retning.

Vi har en WordPress-installation og et hoveddomæne, som alle omdirigerer til. Der er masser af forskellige domæner (.net, org osv.), Der bare videresender til hovedsiden, lad os sige: https://www.example.com Ingen problemer med det. DNS peger på Siteground IP og på SG indtastes disse domæner som 'parkerede domæner'. Videresendelse og SSL fungerer alt sammen.

Dette er hvad der skal gøres:

  1. grossisteksempel.dk -> eksempel.dk / grossist

  2. eksempel.net -> eksempel.com/børn

  3. eksempel.net/. (hvilken som helst side på example.net undtagen nr. 4) -> example.com/kids

  4. eksempel.net / grossist -> eksempel.com/side3

  5. grossisteksempel.net -> eksempel.com/side3

I løbet af dagen har jeg set forskellige kombinationer arbejde. men aldrig alt på én gang. SG sagde, at vi har brug for eksempel.net som et 'addon-domæne', der opretter en mappe /eksempel.net i roden. Derefter oprettede de også en mappe / engros, der får nr. 5 til at fungere, men opretter en 403 forbudt fejl for nr. 1

Nogen ideer om, hvad den korrekte opsætning skal være?

  • Ved du, hvilken software Sitegorund bruger til hostingadministration? Baseret på at du taler om "tilføj på domæne", lyder det som cPanel for mig.
  • "I løbet af dagen har jeg set forskellige kombinationer fungere. Men aldrig på én gang." - Dette ser ikke ud til at give mening, medmindre nogen faktisk ændrede omdirigeringer / kode hele dagen, skulle omdirigeringerne forblive ensartede? "de oprettede også en mappe / engros, der får nr. 5 til at fungere, men opretter en 403 forbudt fejl for nr. 1" - de skal have gjort mere end "oprette en mappe"? For at afklare er disse alle tænkt at være eksterne omdirigeringer ? Jeg kan ikke se, hvorfor de foreslog et "addon-domæne" - ud fra det, du har beskrevet ovenfor, ser det kun ud til, at du har brug for "parkerede" domæner.
  • Men hvis du bruger WordPress, kan du ikke oprette alle disse omdirigeringer ved hjælp af cPanel alene - uden i det mindste at redigere din .htaccess fil på et eller andet tidspunkt. Som standard opretter cPanel disse omdirigeringer i slutningen af ​​filen, men de skal gå i starten af ​​filen, Før eventuelle WordPress-specifikke direktiver. Når cPanel opretter omdirigeringer, redigeres det simpelthen .htaccess fil til dig. Medtag venligst indholdet af din .htaccess fil i dit spørgsmål.
  • Siteground bruger CPanel. @MrWhite: SG havde forskellige mennesker, der arbejdede i løbet af dagen.
  • SG løste endelig (næsten) det med person nr. 6, der kiggede. 1.wholesale.example.com -> example.com/wholesale Defineret som underdomæne med omdirigerings- og htaccess-regler i root. 2.eksempel.net -> eksempel.com/kids Addon-domæne med sin egen mappe og htacces. 3.eksempel.net/. (hvilken som helst side på eksempel.net undtagen nr. 4) -> eksempel.com/kids Ikke løst. Besluttede, at vi kan leve med det indtil videre. 4.eksempel.net/ grossist -> eksempel.dk/side3 Mappe engros i ny mappe med htaccess 5. grossisteksempel.net -> eksempel.com/side3 Underdomæne i Cpanel med omdirigering.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger