Brug en Android-telefon som pc-stregkodescanner

Er der nogen information tilgængelig om søgemaskiner (Google) tæller eksterne Javascript- eller CSS-filer som backlinks?

Eksempel: Tæller indlæsning af FontAwesome fra deres CDN som et backlink for det CDN? Tæller indlæsning af Bootstrap Javascript-filer som backlink for Bootstrap?

Disse er ikke links, så de tælles ikke som sådan. Det er URL'er til ressourcer, der er meget forskellige ting. At være vært for en sådan ressource giver ingen direkte SEO-værdi, men det at være kendt som en pålidelig vært kan tilskynde andre sider til at linke til dig som sådan.

Lige svar NEJ.

Værd at forstå:

Google er ret godt med at læse JS og header ting.

Google bruger muligvis signalet til sideopdagelse.

I de fleste situationer er disse eksterne ressourcer blokeret af udbyderen, eksempel:

https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto

https://fonts.googleapis.com/robots.txt

Så fra opdagelsessynspunktet ja.

  • Jeg er ikke sikker på, at du forstår spørgsmålet. Enten det eller jeg forstår ikke svaret. Jeg kender dig. Du giver gode svar, så der gik tydeligvis noget galt! Jeg vil i det mindste gøre min del for at hjælpe dig selvfølgelig. Jeg hader nedstemninger uden forklaring. Af den grund vil jeg gøre hvad der er rigtigt. Skål !!
  • Værdsat din feedback. I stedet for bare at sige nej i en linje, forklarede jeg bare. Respekter folks syn, alt godt. Tilføjede de første 2 linjer for at gøre det lettere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?