Vejledning til Google Search Console på hindi 2020 | Vejledning til Google Webmasterværktøjer

Så jeg er en 'ivrig' bruger af google webmasterværktøjer og analyser. Jeg bygger et e-handelssted, alt sammen med originale produktbeskrivelser og en base af 'nyttigt' industrirelevant indhold. Jeg genererede og indsendte et nyt sitemap i går med noget nyt indhold. Ved siden af ​​sitemapet i google webmasterværktøjer havde jeg i går ca. '600 webadresser i webindeks'. I dag ... 5. 5 !?

Der er ikke noget canocialt problem, stedet er konfigureret korrekt til at gå til den ikke-www version, der er ingen 'spammy' links (sandsynligvis ingen links overhovedet på dette stadium ...) og intet duplikat eller spammy indhold.

Hvad der er sket? For at tilføje yderligere forvirring ved at lave et websted: søgning på Google viser 5.8k resultater, så det stadig er 'i indekset', og overvågning af bestemte nøgleord fortæller mig, at de fleste af dem stadig er rang og placeringer ikke er blevet ændret ... hvad er webmaster værktøjer, der fortæller mig ved at sige, at der er 5 webadresser i webindekset?

 • Jeg har samme problem. Jeg har indsendt 3 webadresser i sitemap for webmasterværktøjer, men kun 2 er indekseret, og min startside er ikke indekseret.

"5 webadresser i webindeks" betyder, at af alle siderne i dit nuværende sitemap kun fem af dem vises i Googles indeks. Dette kan være af en række grunde:

 • Du har kun 5 webadresser i dit nuværende sitemap. (Hvis dette er tilfældet, er '5 URL'er i webindeks' nøjagtigt hvad Webmasterværktøjer skal rapportere.)

 • Nogle sider vises i dit sitemap, som Google endnu ikke har gennemgået. Løsning: vente.

 • Nogle sider vises i dit sitemap, som Google anser for duplikatindhold. Løsning: Kontroller og reparer duplikatindholdsproblemer ved hjælp af et duplikatindholdsværktøj. Kontroller for duplikat af sidetitler og beskrivelser i Webmasterværktøjer (under Diagnostik> HTML-forslag). Kontroller, at alle filer, der paginerer, kategoriserer eller præsenterer arkiver med indhold, bruger det kanoniske tag.

 • Nogle sider vises i dit sitemap som www.yoursite.com/page, men du omdirigerer indhold til yoursite.com/page og slippe www (eller omvendt). Google betragter ikke disse sider i sit webindeks, fordi de ser webadresser med 'www' som forskellige fra sider uden, selvom selve siden er identisk. [kilde]. Løsning: Hvis du omdirigerer sider og fjerner 'www', skal du sørge for, at siderne vises uden 'www' i dit sitemap (og omvendt).

 • Google kan ikke gennemgå dit sitemap eller dine sider. Løsning: Kontroller og rett crawlfejl (under Diagnostik> Crawlfejl).

 • Google Webmasterværktøjer har en dårlig dag. (Det sker.) Løsning: vente.

Det faktum, at det rapporterede antal 'URL'er i webindeks' faldt fra 600 til 5, peger ikke efter nogen af ​​disse især efter min mening, så det er værd at køre igennem dem alle.

 • Jeg rangerer stadig for mere end 5 produkter, så der er bestemt mere end 5 webadresser i webindekset. De 600 ulige sider, jeg havde indsendt, er blevet gennemgået uden problemer i den sidste måned eller to. Der er ikke noget duplikatindhold på nogen af ​​siderne, barnavigation og generisk sidefodsindhold. Alle webadresser omdirigeres korrekt til den ikke-www-version af webstedet, som konfigureret i webmasterkonsollen. Sitemap bruger den korrekte version, der ikke er www, til alle sider. Der er ingen gennemgangsfejl. Jeg tror, ​​du måske er på noget med Google Webmasterværktøjer, der har en dårlig dag ... Skønt du kaster en yderligere curveball
 • I Google Webmasterværktøjer på www-versionen af ​​webstedet viser den stadig 400 ~ webadresser i indekset. Selvom et websted: www.mysite.com-søgning ikke giver nogen resultater.
 • @Chris Det kan godt være et midlertidigt problem. Det er også værd at bemærke, at figuren "URL'er i webstedsindeks" ikke repræsenterer antallet af sider i Googles indeks og heller ikke det antal sider, du har indsendt før. Det repræsenterer simpelthen antallet af sider i Googles indeks, der også er angivet i sitemapet, som Google senest er gennemgået. 1. Hvor mange sider er angivet i dit nuværende sitemap? 2. Bruger du robots.txt for at forhindre gennemgang af sider? 3. Har du foretaget andre ændringer siden du så faldet?
 • Lige over 600 sider i sitemap giver robots.txt fuld adgang til webstedet (google webmasterværktøjs fane 'crawleradgang' bekræfter dette). Den eneste ændring, jeg har foretaget, var at tilføje en ny side i går til en 'partnerside' - links til producentens produkter, vi sælger, websteder, genereret et nyt sitemap med partnersiden og sendt igen via webmasterværktøjer. Bortset fra det, intet ... Forhåbentlig bliver det bare en fejl.

Sandsynligvis et midlertidigt problem. Hvis dit sitemap er gennemgået korrekt, vises dit websted stadig i en site: Søg og en søgeordssøgning, der er ikke noget at bekymre sig om.

Der er mange grunde til, at der kan være en uoverensstemmelse mellem resultaterne fra dag til dag. Et par af temaerne er anført her på hjælpeforummet til Google Webmaster Central:

 • http://www.google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=12785ecb88b7436d&hl=da

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?