SEO Outsourcing

Hvis jeg opretter et link, der peger på en delt hosting-IP-adresse, har det nogen indvirkning på alle domæner, der hostes på den?

  • 1 Hvilket indhold vises, når nogen klikker på dette link?

Jeg kender ikke længere noget andet miljø end Apache. Jeg vil svare med denne begrænsning.

For at besvare dette spørgsmål er der mange variabler og overvejelser, som vi simpelthen ikke har informationen til.

For så vidt angår Apache, under standardbetingelser, afhængigt af Apache-build og ethvert anvendt kontrolpanel, ville det første oprettede sted blive set til anmodninger, der blev foretaget ved hjælp af IP-adressen.

Hvordan Apache er designet til at arbejde er, det første oprettede sted ville være et alt-sammen-sted. Enhver anmodning om en side på et websted, Apache vil evaluere anmodningen og dirigere den til det rigtige websted. Enhver anmodning, der ikke er matchet et konfigureret domæne / websted, betjenes af standardwebstedet. Dette kan kun være IP-adresseanmodninger og anmodninger om domæner, der ikke er konfigureret i Apache.

Pointen med catch-all-webstedet er at håndtere ugyldige anmodninger adskilt fra alle de andre websteder. Dette er en sikkerhedsforanstaltning.

Apache-builds håndteres ofte forskelligt af OS-udbyderen. For eksempel har Redhat og Ubuntu deres egne Apache-builds og opfører sig anderledes. Redhat, sidst jeg kiggede, bruger stadig de ældre afskrevne Apache-websteds konfigurationsmetoder, mens Ubuntu bruger de moderne Apache-websteds konfigurationsmetoder.

Nogle kontrolpaneler er også standard for forskellige webstedskonfigurationsmetoder. For eksempel bruger Webmin og Virtualmin ofte de moderne Apache-websteds konfigurationsmetoder, mens du er med cPanel, skal du vide, hvordan du konfigurerer cPanel til at bruge de moderne Apache-konfigurationsmetoder.

Med andre ord, hvad der ville ske, når der kun foretages en IP-anmodning, afhænger af installationsbasen, de anvendte værktøjer og brugerens viden.

Stephen Ostermiller stiller et simpelt, men vigtigt spørgsmål. At foretage en IP-anmodning til din webserver fortæller dig, om du har et indfangende websted, eller om det første oprettede sted faktisk er dit websted eller et andet.

Da du er på en delt server, antager jeg, at du ikke var involveret i, hvordan webstederne blev konfigureret på webserveren. Jeg antager, at dette blev håndteret af hostingfirmaet.

For mere præcist at besvare dit spørgsmål, beder IP kun om kun at påvirke et websted på en server. For at vide, om dette er dit websted eller et andet, skal du blot prøve en IP-anmodning om kun at vide.

Hvis webstedet findes med en IP-anmodning, skal link til det give dig de fordele, du ønsker, men jeg anbefaler, at IP-baserede links aldrig bør eksistere. Brug altid domænenavnet, når du opretter links. Årsagen til dette er enkel. Hvis et websted slettes på den delte server, hvilket websted, der findes af IP, kan den eneste anmodning ændres.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?