Grundlæggende om PHP: Action & Filter Hooks (WCMIA18)

I Google Webmasterværktøjer -> Seach-forespørgsler kan du se en liste som denne:

Jeg finder ud af, at gns. Positionskolonne o ovenstående liste er alvorligt ude af synkronisering med den gennemsnitlige position vist i drill-down (som kan fås ved at klikke på nøgleordet)

Hvorfor adskiller disse sig?

  • Det er muligvis bare den niende fejl i Googles webmasterværktøjer. Det er to måneder, der ikke engang viser grafer på IE8, og de gjorde ikke noget ved det, se her: groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!topic/…

Her er en lang forklaring om beregningsoplysningerne (og ændringen i januar) på Google Webmaster Central Blog.

(Jeg bemærkede også på en Webmaster-konto, at jeg for det meste ser korrekte gennemsnit, men også nogle høje værdier (som din "33", der undertiden ændrer sig mere eller mindre mindre markant), i nøjagtigt 7 ud af standard 25 resultater .)

Så så længe der ikke er nogen bedre konklusion af ovenstående forklaring, antager jeg, at dette er en fejl ;-)

Der vides ikke meget om Googles sande indre funktion, men logikken kan konkludere, at de bruger batchberegnede tal. Dette betyder, at resultaterne muligvis viser tal på et andet tidspunkt, afhængigt af forespørgslen, ikke de underliggende data og derfor ikke stemmer overens.

En stor forbedring var opdeling af de batches, der var involveret i koffeinopdateringen, men det er også ukendt, i hvilket omfang Webmasterværktøjer afspejler dette.

Google Web Master Tool fortæller ikke den nøjagtige statistik, jeg fandt også mange manglende statistikker i mit tilfælde. Afhæng ikke seriøst af denne statistik, nogle af de positioner, som den viser i webmasterværktøjer, der aldrig afspejles i virkeligheden i mit tilfælde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?