Flise over fliser, et hurtigt tip

Vi har et hovedbillede på hver side af et websted. Dette billede indeholder tekst.

Vi ønsker at bruge tekst i billedet som h1 men at gøre det levende tekst på billedet ville være et problem på grund af problemer med lydhørhed.

Hvad hvis vi placerer h1 levende tekst under billedet (det ville IKKE være synligt ved hjælp af z-index etc.)?

Ville dette være et SEO-problem, og ville Google ikke lide dette?

  • 1 Hvis det ikke skal være synligt, hvorfor sætte det overhovedet?
  • Det lyder for mig som om du skulle bruge The text i stedet for en H1. Tekst, der er inkluderet i et billede, skal vises i alt-attributten for billedkoden.
  • Jeg antager også, at nogen fortalte dig, at du har brug for en H1 for god SEO. Det er bare ikke sandt længere. Google gengiver nu sider og ser, hvilken tekst der er stor og fremtrædende. Det vejer denne tekst for SEO, uanset om den bruger en h1 eller et andet mærke. Hvis du bruger en H1 men omstil det, så det ser ud som normal tekst, eller hvis du skjuler det, så behandler Google det ikke længere specielt eller ignorerer det.

Det tag er klassificeret efter levestandarden som Flow-indholdog

accepterer flowindhold. Det er fint at bruge billedkoden inde i ethvert overskriftskode.

Med hensyn til SEO det vil være et problem, der forsøger at præsentere indhold, der er synligt for bots, men skjult for brugeren. Ifølge google er dette en direkte overtrædelse af deres retningslinjer. Det kan du nemt udløse en straf ved at gøre dette, hvis de registrerer algoritmisk, at du prøver at manipulere placeringer på den måde.

Du kan dog stadig skjule tekst fra brugeren til legitime formål, f.eks tilgængelighed.

Ifølge WebAim der er et par teknikker til at skjule indhold for brugeren, men ikke for skærmlæsere, dette gør det muligt for mennesker med handicap at "se" indholdet, men ikke almindelige brugere. Denne teknik handler om at placere teksten uden for skærmen:

.hidden { left:-10000px; } 

Der er selvfølgelig nogle begrænsninger, som f.eks. At du ikke kan bruge denne teknik, hvis billedet inde i H1 vil blive brugt som et link.

For mere information om de teknikker, du kan implementere, besøg denne side.

  • Bemærk: bruger ikke eller har brug for en lukning skråstreg og har aldrig gjort det.

Generelt sætte tag indeni H1 tag anbefales ikke. Header-tags er kun beregnet til at indeholde tekst. Denne tekst skal kort beskrive det afsnit, du ser under overskriften. Så som foreslået af Stephen, brug xxx for at levere din tekst. Derudover anbefales det med SEO at bruge en alternativ tekst til at give et andet sted, hvor søgemaskiner kan finde nøgleord.

Med hensyn til billedoverlay og tekst behøver det ikke at påvirke din præstation. De vigtige faktorer er at optimere dine billeder, ikke levere unødvendigt store filer, strippe metadataene fra dine billeder og ikke ændre størrelsen på billeder på browsersiden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?