Bohemian Rhapsody af Queen FULL HD

Baseret på antagelsen om, at søgeresultaterne for en forespørgsel på Google varierer fra et sted til et andet, er jeg nødt til at teste søgeresultaterne til websitet for en butik i en by langt fra min. Jeg kan finde den butik, jeg leder efter, i resultaterne på den første side, hvis jeg tilføj navnet på byen som et nøgleord, men jeg er ret sikker på, at det ser ud uden dette hvis en bruger fra hele denne by kun søger med nøgleordene.

Hvordan kan jeg teste det? Jeg vil gerne lade som om jeg bruger Google, at min placering er en anden by end den, den har identificeret for mig.

  • 1 Du skal enten tilføje bynavn i din forespørgsel eller ændre din IP-placering til den by (Via vpn eller proxy), fordi Google ikke ændrer resultatet for nogen, der ønsker at teste deres websted. Selvom jeg ikke har forsøgt at ændre min geografiske placeringskoordinat i krom, men du kan prøve den metode ved at rydde dine cookies eller ved at oprette en ny profil i krom.
  • Tak for dit svar. Jeg har også tænkt på at bruge en proxy, men jeg ledte efter en mere enkel løsning! Jeg vil dog prøve dit forslag om geografiske koordinater i Chrome, god idé.
  • 1 @Goyllo, det fungerer! Dette er fantastisk, selvom det er lidt svært at få det til at fungere, tages tilsidesættelsen ikke altid i betragtning. Men ikke desto mindre er dette den slags løsning, jeg ledte efter! Mange tak, besvar dette, og jeg accepterer det.

Google og andre tjenester bruger GEO-lokaliserings-API for at få mere nøjagtige resultater, da IP (specielt mobil IP) ikke altid returnerer den korrekte placering.

I chrome dev-værktøj kan du placere en hvilken som helst geografisk koordinatplacering til test / debug-formål, og Google bruger den i din lokale søgeforespørgsel.

For at gøre det første åbne chrome dev-værktøj (CTRL + SHIFT + I) skal du klikke på menuen (Tre lodrette prikker), derefter gå til flere værktøjer, derefter vælge sensorer og derefter kan du indtaste dine bredde- og længdegradskoordinater.

Du kan bruge uule forespørgselsparameter for at efterligne en lokal søgning.

Moz.com har en detaljeret skrivning på https://moz.com/ugc/geolocation-the-ultimate-tip-to-emulate-local-search og SERPs.com har et værktøj, der gør det hårde arbejde for dig på https : //serps.com/tools/google-search-location/

  • Svar på kun link betragtes som lav kvalitet. Ofte er links brudt, hvilket gør svaret ubrugeligt. Kan du redigere dette for at inkludere detaljer?
  • Dette er kun lidt mere end et link. Det er to links og et resumé. Det er en kompliceret nok parameter, at jeg ikke er sikker på, at en fuld nok beskrivelse vil passe ind i et svar her. Linket til værktøjet ser ud til at handle om det bedste, vi kan have.
  • @jbcappell Nå dette var en meget interessant læsning! Jeg har læst det omhyggeligt, og det ser ud til, at denne metode muligvis ikke fungerer hele tiden, og forfatteren og kommentatorerne er enige om at sige, at geokoordinaterne kan påvirke din identificerede position med det rette sæt. Da det at beregne din uule tager mere tid end at indstille geokoordinaterne i Chrome Dev Tools, vil jeg fortsætte med at bruge dette. Men hvad et vidunderligt fund!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?