[15] Opret en ikke-ordnet liste med punktopstillinger

Jeg forsøger at reducere antallet af trin for at få min app til skyen og potentielt flytte den rundt i forskellige cloud-tjenesteudbydere, når jeg prøver dem. Containerisering ser ud til at være det centrale princip her, men jeg har brug for nogle råd om bedste praksis:

Jeg har en webapp, som jeg serverer på localhost ved hjælp af Flask og mod-wsgi-express. Siderne bruger AngularJS-ruter og ajax til at hente statistikker fra en PostgreSQL-database og tegne dem ved hjælp af D3.

Jeg forbereder mig på at flytte denne app til min Google Cloud-konto, hvor Postgres allerede kører, og brug derefter Kubernetes til at køre et par af modulerne som tjenester. Hvad jeg er uklar om er:

  • Skal jeg Kubernetes-bruge min app PÅ min maskine, mens jeg afslutter udviklingen ved hjælp af noget som minikube? Hvis ja, hvorfor?

  • Når min app er i skyen, der kører på Kubernetes, er det muligt at derefter Docker-ize dette og til sidst flytte det til en anden cloud hosting-udbyder (som muligvis ikke understøtter Kubernetes) i fremtiden som AWS? Eller skal det først være Docker-ized? eller som et parallelt projekt for at få appen til Google Cloud?

Google Cloud giver dig mulighed for at konfigurere virtuelle maskiner med CentOS / Apache osv. Så jeg ved, at webapp'en kan køre der, jeg vil bare ikke blive fanget i at bruge Google Cloud for evigt, hvis en anden tjeneste kommer sammen med bedre værktøjer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger