7-trin overholdelse af websides cheatark for ejendomsfagfolk og ejendomsmæglere i Storbritannien

Jeg har et scriptopsætning til at indlæse billeder til den besøgende på en anden server. Robotten.txt-filen på denne server har billedstiftskærmen blokeret af bots. Hvilket betyder, at Google ikke kan se de billeder, der er indlæst på siden. Når jeg beder Googlebot om at gengive siden, viser den billederne som tomme.

Vil Google afvise disse sider, fordi der er billeder på dem, som Google ikke kan se? Vil Google frygte, at disse billeder på nogle måder er beskidte, eller at jeg skjuler indhold? Eller betyder det ikke noget?

Billederne indlæses korrekt for brugere, der besøger siden. De indlæses bare ikke korrekt for bots, der gennemsøger siden.

Du stiller to spørgsmål.

For det første spørger du om Google vil straffe dig. Svaret er: nu. Hvis du ikke vil vise noget til Google, så Google ikke spiller politi, undersøger, om du skjuler noget, der ikke er i henhold til lov eller regler, og straffer dig for sådan.

Derefter spørger du om, at Google vil afskaffe sider, hvor billeder lukkes af robotter. Svaret er: derank - ikke, rang MEGET lavere - helt sikkert. Hvis en side med skjulte billeder får lov til at indekseres, er skjult indhold en rang malus. Googles placeringsretningslinjer giver besked om, at skjuling af indhold blokerer den klare og fulde forståelse af sidernes indhold.

Det betyder noget.

Hvis en søgemaskine ikke kan indlæse alle de ressourcer, der er nødvendige for at fuldføre en sideindlæsning, fordi du forhindrer den i at gøre, kan du forvente lavere placeringer, fordi folk vil have indholdet.

Her er to scenarier, som du kan overveje som gæst på websteder:

Scenarie 1:

Du søger efter oplysninger om en hund og støder på en fortegnelse i en søgemaskine, du kan lide. Lad os kalde det websted http://woofexample.com. Derefter indlæser du hjemmesiden og bemærker afsnit med oplysninger om hunde, men også store tomme rum, hvor hver har et lille brudt billedsymbol indeni, og mellemrummene er mellem afsnit.

Scenarie 2:

Du søger efter oplysninger om en hund og støder på en fortegnelse i en søgemaskine, du kan lide. Lad os kalde det websted http://bowwowexample.com. Derefter indlæser du hjemmesiden og bemærker et par stykker information om hunde sammen med billeder i forskellige størrelser og intet usædvanligt.

Hvilket scenario vil du hellere være i? Jeg vælger personligt nr. 2, fordi det giver den bedste brugeroplevelse, og de mennesker, der kører søgemaskiner, sætter pris på (eller i det mindste bør værdsætte) webmastere, der bruger tid på at sikre, at deres websteder præsenterer fuldt indhold for gæsten. Dette betyder, at klientbrowseren kan indlæse ALLE nødvendige ressourcer til korrekt visning af en webside.

Det kan være en god idé at læse op på Googles retningslinjer for webmastere for at få flere detaljer, men pointen er at gøre brugerne glade og lade som om søgemaskinens bots også er dine brugere.

  • 1 Brugere, der besøger siden, kan se billederne, bots og crawlere kan ikke. Robots.txt blokerer billederne for bots, men ikke for brugere og besøgende. Webstedet fungerer som scenarie 2 og ikke scenarie 1. Googlebot gengiver siden som scenarie 1, men ægte menneskelige besøgende ser siden som scenario 2.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?