Power Bi / Power Query-databeskyttelse forklaret

Jeg havde problemer med at konfigurere GA på et af mine websteder, så jeg oprettede et meget simpelt testmiljø med et nyt domænenavn og kun en enkelt side - standardsiden. Selv i dette enkle miljø kunne jeg ikke få GA til at validere mig.

Mit miljø er som følger:

Websted: www.example.com Min standardside indeholder følgende:

<html> <head> <script type='text/javascript'> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-25700000-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);})(); </script> </head> <body> example.com Google Analytics test </body> </html> 

Jeg er 10000000% sikker på, at den sporingskode, jeg får, er den sporingskode, der er inkluderet i ovenstående script. Jeg kopierede simpelthen og indsatte kodeblokken.

Jeg har ventet dage efter at have lavet konfigurationen, da jeg ved, at det kan tage GA-tid, men bestemt ikke skulle tage 3 dage.

Den gamle version af GA viser:

og den nye version viser:

Bemærk, at skærmbilledet af den nye version har den underlige "december 1969"-ting, som jeg har læst om i andre fora og synes (?) Ikke at være relateret til mit problem.

Hvordan kan jeg få dette til at fungere?

  • fandt du nogensinde et svar på dette?

Din side har nr <body>...</body> sektion, hvilket gør den ugyldig HTML. Prøv at sætte en krop ind og se om det løser problemet.

  • God fangst - Desværre har jeg lige sendt den forkerte kode i spørgsmålet; det er rigtigt i den aktuelle version.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?