Min bogkampagne

Mit spørgsmål er: Hvad er mine muligheder, hvis jeg har brug for en Web 2.0-gallerisoftware, der fungerer meget lignende denne fjernet internet side. I det væsentlige: brugere kan oprette konto og derefter oprette og administrere deres egne gallerier. Og alle andre brugere og gæster kan se disse gallerier, tilføje tags, kommentarer osv. Dybest set et community-drevet galleri-websted.

Når det kommer til "normale" cms, kender jeg mange gode muligheder, men jeg har aldrig arbejdet med nogen galleristyringssoftware ... Hvis du kan foreslå mig nogle gode løsninger (gratis), ville det være godt!

Også: Hvis du ved en chance ved, hvilken software der bruges til dette fjernet websted ville det være endnu bedre, fordi denne løsning passer mig bedst, og jeg ville have brugt denne motor, men jeg kan ikke finde nogen information om, hvad denne motor er, og om den endda er en offentlig eller privatudviklet ting.

  • Hvem er så smart at stemme ned på mit indlæg og ikke sige noget? :)
  • Prøv at spørge dem. Personligt kan jeg godt lide Coppermine, men der er mange flere tilgængelige.

Jeg bruger dette til mange af mine websteder, det er ret let, det kan let tilpasses, og det ser ud til at være ret godt understøttet. Tjek det ud Plogger

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger