KOBLING PEDAL FIX FOR FORD TRUCKS

Jeg har en webserver, der bruger certbot til at udstede certifikater. Når jeg udsteder certifikater for et domæne, ændrer cerbot apache-konfigurationsfilerne (originalfil + mydomain-le-ssl.conf) på mit domæne, så de kun bruger https.

For et af mine domæner har jeg masser af indhold, der bruger ikke-https (YouTube-videoer, billeder osv.). Så for nu vil jeg tilbageføre til den oprindelige konfiguration, hvor den brugte ikke-https.

Jeg forsøgte at fjerne den genererede apache-konfiguration manuelt af certbot, men det fik domænet til at vises som utro i krom, hvor du har klikket avanceret og klik på ja, jeg vil alligevel gå til denne side.

Hvordan går jeg tilbage til et simpelt ikke-https-domæne?

Jeg har slået google op, men jeg er ikke sikker på, om jeg har brug for at tilbagekalde certifikatet eller bare fjerne konfigurationen eller andet.

  • Du behøver ikke at tilbagekalde certifikatet. Du skal højst gendanne din gamle Apache-konfiguration. Har du en sikkerhedskopi? Har du foretaget mange konfigurationsændringer, siden Apache blev installeret? Hvordan installerede du Apache?
  • "... cerbot ændrer apache-konfigurationsfilerne ..." Det gør det ikke. Kun du styrer det.
  • Nej det ændrer det. Når den spørger, om du kun vil have sikker eller begge og kun vælge sikker, føjes den til konfigurationsfilen: RewriteEngine på RewriteCond% {SERVER_NAME} = www.mydomain.com [OR] RewriteCond% {SERVER_NAME} = mydomain.com RewriteRule ^ https : //% {SERVER_NAME}% {REQUEST_URI} [END, NE, R = permanent]
  • Nej, jeg har det ikke. Jeg kopierer muligvis en anden ikke-https-konfiguration og starter derfra.

Det endte med at det var et problem med cache-browser. Fundet ud ved hjælp af inkognitotilstand.

Så hvad jeg gjorde er, at jeg kommenterede de konfigurationslinjer, der blev genereret af certbot i min originale Apache-konfigurationsfil:

#RewriteEngine on #RewriteCond %{SERVER_NAME} =www.mydomain.com [OR] #RewriteCond %{SERVER_NAME} =mydomain.com #RewriteRule ^ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [END,NE,R=permanent] 

Og så gjorde jeg,

sudo a2dissite mydomain.prod-le-ssl.conf sudo service apache2 reload 

Derefter gik for at se om min side var ok. Det fortalte mig, at certifikatet ikke var fra den rigtige oprindelse. Det forsøgte faktisk at hente certifikatet fra et andet af mine domæner af en eller anden grund.

Jeg gik for at rydde browserdata i kromindstillinger og kun rydde cached images and files. Så genindlæste jeg siden, og det var fint.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?