ENORM Kreditgrænse falder UNDER RECESSIONEN! (HVAD DU SKAL VIDE)

Den 2. marts migrerede jeg mit websted fra http til https og satte også webstedet på en ny VPS, som jeg konfigurerede.

Jeg har 301'et alle webadresser til https, og jeg har ingen advarsler om blandet indhold.

Jeg har også tilføjet https url til Google Search Console og har set trafik falde på http url, mens den stiger på https url.

Gennem verifikation via statcounter og google analytics har min trafik stort set været den samme med måske nogle minimale fald. Disse kan også være sæsonbestemte, fordi april og maj har tendens til at være langsommere måneder i denne branche.

Indtægterne fra mit websted genereres ved at sende besøgende til en stor tilstedeværelse i shopping, hvor jeg får kredit for salget, hvis og når en foretages.

I dag kontaktede jeg dem direkte, fordi jeg kun havde haft et salg de sidste to måneder, hvilket er et dramatisk fald. Jeg ønskede at finde ud af, om salget bare er meget langsomt lige nu, eller om noget måske syntes slået ud via deres statistikker. Deres Google Analytics viser, at mine henvisninger til deres websted stort set er blevet reduceret til ingenting siden begyndelsen af ​​marts, lige da jeg skiftede til HTTPS og den nye server.

Fra min ende:

  • Trafik ser normal ud / som den skal være via to sporingsværktøjer

  • Jeg viser så mange udgangsforbindelser til partneren i april og maj som jeg havde i januar og februar før migrationen.

  • HTTPS-version på Googles søgekonsol viser god indeksering og gode / normale indtryk og klik osv.

  • Al test / gennemsøgningsbekræftelse af http til https-migration fungerer godt uden mærkbare eller blændende problemer.

Alligevel er mit salg tanket, og det firma, jeg sender trafikken til, siger, at det er faldet til næsten ingenting.

Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte. Jeg forsøger at finde ud af, om det kunne være noget, der sporer klogt i deres ende. På dette tidspunkt virker det at vende tilbage til HTTP efter to måneder som en forfærdelig idé, men er det noget, jeg skal overveje, eller er der andre migreringspunkter, jeg skal se på?

  • 1 Sender du trafik til din partners HTTPS-websted eller til deres HTTP-websted?
  • ahh godt spørgsmål, lige tjekket, og jeg linker faktisk til deres http-side.
  • @StephenOstermiller Jeg har nu opdateret linkene, så trafikken sendes til partnerens https-side.
  • Hvis det ser ud til, at du har lignende trafik på dit websted som da det var http, med den samme mængde trafik fra organisk søgning, og dit publikum er fra de samme generelle lande, som det plejede at være fra, og din analyse på stedet sådan da sider pr. session og tid på webstedet er den samme, antager jeg, at din https-konvertering ikke har skadet salget. Hvis der er noget, er der sandsynligvis noget galt med din tilknyttede partner. Men hvis noget ser ud til at have ændret sig med hensyn til din trafik siden https-konverteringen, vil du måske skifte tilbage.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?