GOLDENTYRE FATTY REVIEW: langsigtet GT216AA 90/100 test

På udkig efter en måde at bekræfte brugernes leverede navne uden at bede om et kreditkortnummer.

Krav:

 • Metoden skal automatiseres og ikke kræve manuel behandling,
 • Arbejd 80% af tiden eller mere.
 • Vær "fri" Kræv ikke personligt identificerbare oplysninger såsom SSN, kørekortnummer.

For eksempel ville det fungere at foretage en krydshenvisning på telefonnummer til telefonbogsposter, problemet er, at ikke alle numre er anført.

 • 1 Jeg er 99,44% sikker på, at du ikke kan bekræfte et navn med et kreditkort. Disse oplysninger sendes ikke til processerne og valideres ikke på nogen måde af dem.
 • Interessant, hvilke oplysninger udover CC # validerer processorer? For eksempel: udløbsdato, kort-sikkerhedskode osv.
 • 1 De validerer CC #, cvv, gadenavn (kun nummeret), postnummer og udløbsdato, selvom alt undtagen CC # kan være forkert, og transaktionen gennemgår, hvis den kortudstedende bank vælger det (dette varierer efter bank) . De accepterer også niveau 2 og 3 data som skat, fakturanummer og andre til firmakort.
 • @John_Conde: Mange tak for afklaringen!
 • 1 Bekræftelse af en persons identifikation uden brug af "personligt identificerbare oplysninger" er pr. Definition umulig.

Generelt tror jeg på internettet med et internationalt publikum, at det ikke kan gøres, jeg er ikke engang sikker på, at du kan gøre med et kreditkortnummer.

Som jeg ser det, har du to valg (og fordi du ikke har givet nogen baggrundsinformation, aner jeg ikke, om de er relevante for dig):

 1. Begræns dit potentielle publikum til en lille gruppe, som du har oplysninger om (eksempel: hvis du kun målretter mod studerende på et college, og du har et godt forhold til college-administrationen, kan de give dig den studieliste, du skal overholde).

 2. Omstrukturere dit projekt, så du ikke behøver at verificere personens navn (eksempel: brug telefonnummer som din bekræftede id i stedet - send sms-besked med kode, som brugeren skal indtaste på webstedet for at bevise adgang til telefonen).

Bekræftelse af navnet kan også mislykkes, fordi et navn har flere mulige stavemåder (mit navn gør det) eller af alle slags mærkelige grunde. Du bør virkelig læse dette for nogle gode eksempler

 • @Nir: Tak, og jeg kunne heller ikke tænke på noget. Selv kontrol for at se om et navn input er "ægte" (Nir) og ikke "falsk" (2ez) bliver meget kompleks hurtigt og ikke skalere godt.
 • Telefonnumre er blevet defacto-metoden til at forhindre folk i at oprette for mange konti. Brugere har højst adgang til 3 eller 4 telefonnumre, men derefter koster de rigtige penge. Det er den metode, som Gmail, Craigslist og Facebook bruger til at verificere og rate-limit oprettelse af konto. Det er sandsynligvis din bedste mulighed.

Der er ingen måde at gøre det gratis på. Der er ikke-gratis måder at gøre det på, men de er ikke billige, i USA kræver de fødselsdato og SSN, og uden for USA får du en hodge podge af løsninger.

Hvis du beslutter, at du vil bruge pengene til at tjekke Lexis Nexis, er de en af ​​de førende online identifikationstjenester, og de har løsninger til en række lande uden for USA, men det bliver meget komplekst.

 • @RandomBen: Tak, jeg har brugt Lexis før til et par ting, men aldrig PII-validering. Hvad hedder de denne service? Jeg synes også, at deres API'er er lidt oppustede og heller ikke særlig brugervenlige - på den anden side er de meget gode til at fakturere dig ... :-)
 • @blunders: Jeg er ikke sikker på, hvad servicenavnet er. Jeg var i det hold, der understøttede koden, når den først gik live. Og du er 100% korrekt Lexis er fantastisk til at fakturere dig!

En anden ting at bemærke er, at du heller ikke kan bekræfte et navn via kreditkortnummer! Mit kreditkort giver mig mulighed for at tilføje autoriserede brugere ved at indtaste det ønskede navn som fritekst, og de sender det straks uden yderligere bekræftelse.

 • @Paul McMillan: Hvis du ikke følger dig, placerer du falske navne som autoriserede brugere. Hvis ja, er det lovligt?
 • Nogle kreditkortselskaber foretager kontrol af dem for at sikre, at du ikke bestiller et kort til Barack Obama, men ellers så længe navnet på kortet ser legitimt ud, foretager de ikke yderligere verifikation. Det er sandsynligvis ikke ulovligt, men jeg er sikker på, at din advokat vil fraråde det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger