Dyrene på gården | Super enkle sange

Jeg arbejder meget for en virksomhed i en meget konkurrencepræget juridisk niche i Storbritannien. Dens hjemmeside klarer sig godt på søgemaskiner på grund af en sund (og hvid hat) backlinks-profil og indhold fra en professionel forfatter. Webstedet led for nylig et meget vellykket angreb, som nogle SEO-eksperter hævder er umuligt.

Hjemmesiden blev klonet, firmanavnet ændret og kontaktoplysninger erstattet med ikke-eksisterende. Klonen blev derefter gjort til at vises langt over det virkelige websted i søgeresultaterne for de nøgleord, vi målretter mod, i mange tilfælde fjerner det helt. I virkeligheden var det et benægtelsesangreb, næsten bestemt bestilt af en konkurrent.

Mærkeligt, på klonwebstedet blev alle navnene på medarbejder-siden ændret.

Fakta:

  • AHRefs og andre backlink-værktøjer rapporterede ingen backlinks til klonwebstedet.
  • AHRefs og andre backlink-værktøjer rapporterede ikke spam-links til det rigtige websted.
  • Søgninger (og Copyscape) fandt kun én anden klon. Dette andet websted (på en anden vært) klarede sig ikke godt for nøgleudtryk. Det så ikke ud til at være forfremmet på søgemaskiner. Det andet websted havde heller ikke nogen backlinks. Det så ud til, at det første sted var afledt af det andet, fordi det andet stadig havde de rigtige medarbejdernavne.
  • Siden har været i mere eller mindre kontinuerlig drift siden 2014. Det var meget sjældent nede, og da det var, var det ikke mere end et par timer. Det havde ikke været nede i ugerne op til angrebet.
  • Webstedet indlæses rimeligt hurtigt (Django på en Linode VPS, der kører Linux), og det så ikke ud til, at nogen havde forsøgt at bremse det.

Jeg har skrevet en artikel til en generel læserskare, falske kopier af vores websted fik os til at forsvinde fra Google-søgning, om hvad der skete under angrebet, og hvad jeg gjorde ved det. Jeg vil gerne tilføje yderligere tip til forebyggelse og helbredelse.

Min arbejdshypotese er, at angrebet fungerede, fordi det brugte klikopdræt. Imidlertid er jeg en fyr med en hvid hat, så jeg ved meget lidt om den sorte hatverden.

Jeg kan ikke finde nogen på Internettet, der har haft denne nøjagtige form for angreb. Jeg ville virkelig sætte pris på hjælp med dette før ethvert næste forsøg.

Løsning til din bekymring er at rapportere dem til Google ved at udfylde nogle formularer.

Formular til genbeskyttelse af copyright til Google-søgning

Google tager et stykke tid at gøre retmæssigt ifølge de givne oplysninger.

Læs mere på dette blogindlæg

Tilføj DMCA- eller Cospyscape-badge for at beskytte og spore dit indhold.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger