Google Ads: Sådan oprettes ClickBank-konverteringssporing

Jeg har brug for nogle presserende råd, hvad angår Google Analytics og flere domæner, og hvordan man bedst håndterer dem.

Fik en meget følsom kunde, der har en række domæner: EG somethingvauxhall.co.uk, somthing-vauxhall.co.uk, something-group.co.uk, somethinggroup.co.uk, somethinggroup.com osv

Jeg var under det indtryk, at det altid var bedst at "trække" alle domæner ned til et enkelt "master" domæne. For eksempel videresendes alle domæner, der rammer dette websted, til www.somethinggroup.com.

Nu havde jeg hørt, at det var bedst at gøre dette ved hjælp af en 301-omdirigering. hvis hukommelsen tjener. Af en række grunde kunne jeg ikke gøre dette på grund af opsætningen på vores server, så jeg måtte i stedet kode videresendelse manuelt i codebehind (asp.NET). Sådan her:

 if(domain != 'www.somethinggroup.com') { string forwardURL = 'http://www.somethinggroup.com/'; if(path != '') { forwardURL = forwardURL + path; } if(queryString != '') { forwardURL = forwardURL + '?' + queryString; } Response.Redirect(forwardURL); } 

Dette ser nu ud til, at dette var en rigtig dårlig idé, for selvom trafikniveauerne ser fint ud på hele siden, er det skruet op ting som henvisende sider osv.

Mit spørgsmål er virkelig dette: a) Var dette et dårligt træk? b) Ville en 301 omdirigere mig bedre fra et analytisk synspunkt? Eller er det bedst bare at lade folk ramme webstedet ved hjælp af et hvilket som helst domænenavn?

Der er en række anvendelsesmuligheder og historiske SEO-grunde til at bruge permanente omdirigeringer frem for midlertidige omdirigeringer, men behovet for at gøre det til SEO-formål er blevet mindsket ved fremkomsten af ​​kanoniske linkspecifikationer (og du kan bruge funktionen setDomainName til at tvinge noget gruppe. com til analytiske formål) - stadig, det er ingen grund til at undgå at bruge en permanent omdirigering, hvis det er det, du har til hensigt at gøre.

Metoden Response.Redirect () udsteder en 302 Object Moved svar - dette er ikke det samme som en 301 Moved Permanently respons.

Du kan ændre din ASP.NET-kode for at sende de korrekte omdirigeringsoverskrifter:

if(domain != 'www.somethinggroup.com') { string forwardURL = 'http://www.somethinggroup.com/'; if(path != '') { forwardURL = forwardURL + path; } if(queryString != '') { forwardURL = forwardURL + '?' + queryString; } Response.Status = '301 Moved Permanently'; Response.AddHeader('Location', forwardURL); } 

Selvom det oprindeligt kan synes at have skruet op dine henvisende websteder. Men hvis du planlægger at holde disse ting i lang tid. Så har du taget det rigtige skridt. Lad folk lige ned på ethvert domæne, så bliver de ført til masterdomænet. Efterhånden som tiden går, vil de helt sikkert blive brugt til at mestre domæne, og direkte trafik vil stige på dit topdomæne, og trafikken fra disse henvisende websteder vil gradvist blive langsommere. Bare rolig.

  • Så der er ingen reel forskel fra et analytisk synspunkt mellem at lave en 301-omdirigering og den måde, jeg omdirigerer domænerne på?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger