डिजिटल रार्केटिंग के टूल्स से दस गुना सेल बढ़ाइए | Digital marketingværktøjer For at øge salget 10 gange

Kan nogen fortælle mig, hvorfor Googlebot ikke kan hente mit websted og dets links? Jeg har et websted, og i de sidste 30 dage kan Google Webmastere ikke hente nogen links fra mit websted. Dette forårsagede fjernelse af mit websted fra Google-søgning. Jeg prøvede også "hente som Googlebot", men det mislykkedes. Den fejl, den viser, er "DNS-problem-Links uopnåelig og Tiden er gået fejl ". Jeg har også Google Analytics- og Bing Webmasters Tools-konti, der fungerer fint (Bing gennemsøger og henter links fra mit websted). Jeg kan også få adgang til mit websted via browsere. Jeg har søgt i andre fora og fundet ud af, at det kan være min vært udbydere, der blokerer Googlebot. Da jeg skrev til dem, fortalte de mig, at de har tilladt Googlebot til mit websted.

Nu er jeg blevet lidt frustreret over dette problem. Jeg ved virkelig ikke, hvorfor denne fejl opstår. Jeg kan ikke endda tilføje Google AdSense på grund af dette problem. Hvis nogen har eller har haft denne form for fejl, kan de foreslå, hvad der forårsager det?

Dette svar er fra en Google-medarbejder om det samme problem http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/d/msg/webmasters/0t6FGoQV7wc/1x40gX6GU8QJ

Det ser ud til, at de fleste anmodninger, vi sender til begge dine DNS-servere, er udløbet siden ca. begyndelsen af ​​februar. Generelt kan dette betyde, at vi ikke vil være i stand til at gennemgå dit indhold eller læse dine Sitemap-filer. Jeg vil anbefale at arbejde sammen med din vært for at prøve at finde ud af mere - eller hvis du ikke kan, måske flytte din DNS til en anden server midlertidigt, så du kan løse problemerne uden at skulle bekymre dig om dit websted.

Jeg vil kontakte din hostingudbyder og DNS-udbyder for at spørge, hvad problemet er.

Her er almindelige webmasterværktøjsfejl http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=35147

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger