[#AhaNH Summit] 7 Jedi Strategies for Mastering the Social Media Force, af Allen Voivod

Hvordan kan jeg se trafik fra specifikt land dag for dag? Jeg mener, jeg vil gerne rapportere amerikansk trafik fra en bestemt tidsramme om dagen. f.eks. amerikansk trafik, der starter fra 1. oktober 2010 til 31. oktober 2010 dag for dag.

Er dette muligt i Google Analytics? og i bekræftende fald ... hvordan?

Jeg er en stor fan af avancerede segmenter, fordi de giver dig mulighed for at anvende segmentet på enhver rapport. For at oprette en til besøgende fra USA, skal du klikke på rullemenuen "Avancerede segmenter" øverst til højre over datointervalvælgeren. Vælg Opret nyt avanceret segment tilføj land / territorium, da dimensionen gør indstillingerne "matcher nøjagtigt" og "USA", navngiv derefter dit segment og gem det. Nu kan du se på en hvilken som helst rapport, du ønsker, og for at se dataene lige fra det segment vælger du dem i rullemenuen. Dette giver dig endda mulighed for at sammenligne segmenter (IE kan du se, hvordan besøgende fra de ubundne stater sammenligner med alle besøg osv.)

Ja. Klik på visningsrapport under kortoverlay-sektionen, når den nye side er indlæst, skal du vælge USA fra listen, hvis den er tilgængelig. Fra datofeltet i øverste højre hjørne vælges de ønskede datoer.

Der er en mulighed for at oprette brugerdefinerede rapporter i Google Analytics, som hjælper dig med at oprette tilpassede rapporter. Du kan muligvis kræve at bruge sidevisninger, unikke besøgende som metricer og kontinent, månedligt, henholdsvis time på dagen som dimensioner og underdimensioner for at oprette din krævede rapport.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger