Bowflex® Succes | Max Trainer®: Alex

Jeg vil bruge titlen "Hvad er indfødt reagerer" til min blog i næste uge, da jeg tror, ​​min type kunde måske vil vide det. Men da jeg foretog en Google-søgning efter den, fandt jeg ud af, at denne titel allerede blev brugt. Så kan jeg stadig bruge det? Eller ville det være bedre at lave en anden titel?

Jeg tænkte "En simpel forklaring på, hvad der er indfødt," eller "Hvad er indfødt, [en enkel forklaring]".

Jeg tror, ​​at min begrundelse for at genbruge den er, at position 2 stadig er ret stærk, når nogen søger efter dette udtryk. Og hvis jeg ændrer det, er det måske mindre sandsynligt, at jeg kommer op i en søgning, da ordene ikke stemmer overens så tæt.

Selvfølgelig kan du bruge den samme titel, hvis du vil, der er ingen copyright på titler, men jeg er ret sikker på, at det ikke var hvad du mente.

Jeg formoder, at meget afhænger af, hvor sandsynligt det er, at du vil slå det andet selskab til stedet nr. 1 uanset titlen.

  • Hvordan er dit websteds linkprofil sammenlignet med deres?
  • Hvor mange links har deres specifikke artikel (og fra hvilke kilder) sammenlignet med hvad du sandsynligvis får?
  • Hvor længe har deres artikel allerede været online?

Hvis du sandsynligvis vil slå dem ud over dem, skal du bare bruge den korte 'perfekte' titel. Hvis det imidlertid er sandsynligt, at du aldrig rangerer på det nummer et sted, vil jeg seriøst overveje den forskellige titel for at få flere klik på nummer 2 som du nævnte selv.

Hvis det er sikkert at antage, at folk finder dit websted via Google-søgning, vil du ikke genbruge en titel, der allerede kommer op i søgeresultaterne. I bedste fald ser du ud til potentielle læsere som en klon fra det andet websted (eller de ligner en klon af dig, hvis dit websted vises højere i søgeresultaterne).

Bedst ikke at hænge på titlen og finde et unikt håndtag til dit blogindlæg. En nem måde at gøre det på er at skrive indlægget, så spørg en ven, der ikke har set den anden titel, om at hjælpe dig med at tænke på en titel (din egen underbevidsthed vil sandsynligvis besætte den titel, du ønskede, og komme i vejen- -men når du først har svaret på en vens forslag, vil din egen fantasi løsne sig) baseret på det faktiske indhold af dit indlæg.

Hvis du ønsker at få trafik til din blog, kan du prøve at have en unik titel til dit blogindlæg. At have den samme titel som en andens blogindlæg kan synes at være uoriginal og måske afvise brugere for at klikke på dit websted.

Samlet set skal du oprette en blog, der har originalt indhold og giver brugeren det, de leder efter.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger