Hjælp en person med at spise og drikke i demens med sent stadium

Jeg har et hostet rails-program, der giver hver konto et underdomæne, f.eks. Company.hosted_site.com

Jeg har peget på vores kunders eget domæne til deres underdomæne via en A-post og et cname, så det ligner deres eget websted.

Men nu har jeg 2 versioner af det samme websted, der kører, så jeg skal nu omdirigere underdomænet til kundernes eget domæne.

Mit spørgsmål er, hvilken omdirigering er bedst til dette for SEO?

tak Rick

Der er et par ting, du kan bruge. Først forudsat at du har tilmeldt domænet til Google Webmaster-værktøjer, kan du vælge den foretrukne version af URL'en. http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/02/specify-your-canonical.html

Jeg vil også tilføje en HTACCESS-regel for at omdirigere besøgende til den foretrukne URL.

RewriteCond %{HTTP_HOST} company.hosted_site.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.hosted_site.com/$1 [L,R=301] 
  • +1 Brug af .htaccess er normalt lidt bedre for serveren, fordi det går gennem Apache uden at skulle behandle nogen af ​​RoR-koden.

så længe du får 301-site flyttet permanent, har du det fint, betyder ikke noget, hvilken metode du bruger til at omdirigere, du skal bare sørge for at indstille koden korrekt.

  • Det er korrekt at bruge 301, men jeg tror det gør ligegyldigt hvilken metode du bruger. HTML- eller JavaScript-omdirigeringer kan deaktiveres på klientsiden. Brug af Apache, enten ved .htaccess eller i httpd.conf giver normalt de bedste resultater.

Hvis en fil / domæne er flyttet for godt, skal du bruge "301 flyttet permanent"

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?