Introduktion til Web Analytics del 1

Jeg er lige begyndt at bruge Google Analytics til læringsformål, jeg er lidt besat af noget dataafvigende, håber nogen kan forklare mig. Jeg tjekkede brugerflowet ved hjælp af destinationssiden

Her viser det, at der er 879 sessioner landet på denne side, blandt dem 814 er uden spørgsmål

På adfærd -> Webstedsindhold -> Landingssider er der dog 860 sessioner til URL'en uden spørgsmål, som nedenstående billede viser

En anden ting, jeg ikke forstår, er,

Som ovenstående billede viser, betragtes den samme URL som en anden destinationsside, hvis der er forespørgsler, hvorfor ville GA gøre dette? Og som nedenstående billede viser, blandt de 860 sessioner, der landede på URL'en uden forespørgsler, henvises meget faktisk af Facebook. Bør ikke alle Facebook-henviste webadresser have forespørgsler som fbcid=xxxx?

Nå, du har et par spørgsmål her, lad os gå gennem listen ...

  1. Dataafvigelsen: Det er svært at sige med sikkerhed uden mere information, men rapporten User Flow kan samples, selv når du ikke har ændret nogen af ​​standardindstillingerne. I stedet for at disse oplysninger vises via et gult skjold ved siden af ​​rapporttitlen, er der en gul boks i højre side af siden.

  2. Forespørgsler, der adskiller antallet af sidevisninger: GA behandler forespørgselsstrenge som definerende forskellige sider, fordi det er muligt, de kunne - så det er som standard den mulighed, der ikke ødelægger information. Du kan fjerne specifikt forespørgselsnavn / værdipar på skærmbilledet Vis indstillinger, som beskrevet i dette svar om fbclid specifikt.

  3. Facebook-trafik uden fbclid: Jeg har ikke fundet "officielle" oplysninger om fbclid, men det ser ud til, at det kun er knyttet til links i reklamer. I vores trafik, alt efter hvilken FB-kilde / -medium du ser på, har kun 2-4% af trafikken fra FB den parameter.

  • Reve, jeg finder ud af, at hver gang jeg deler mine indlæg på FB, får jeg fbclid. Fbclid kan forekomme når som helst nogen deler en side.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger