Top 20 Outlook 2016 Tips og tricks

Vores firma har i øjeblikket et domæne old.example.

Fremadrettet ønsker de at bruge et nyt domæne new.example som primært domæne.

 1. Dette betyder, at vi er vært for det nye websted den new.example og sæt derefter en omdirigering fra old.com til new.example. Intet problem her.
 2. Fremadrettet opretter vi nye e-mail-adresser som f.eks [email protected].
 3. Mit spørgsmål handler om at håndtere de e-mail-konti, der allerede er knyttet til old.com. Vi vil gerne gøre den gamle e-mail-adresse tilgængelig via [email protected]. Men når nogen stadig mails til [email protected], posten skal stadig modtages den [email protected].

Postkasser hostes på Office 365. Jeg vil føje både det gamle og det nye domæne til Office 365.

Hvordan kan vi opnå dette? Skal vi genskabe alle e-mail-adresser med domænet new.example & derefter oprette en fremadrettet regel fra [email protected] til [email protected]. Der skal være en smartere måde at gøre dette på? En eller anden form for aliasmetode, der kan bruges?

 • 1 Du stiller et spørgsmål, der stort set er et spørgsmål, som mail-serverapplikationen skal løse, men du taler som om du forventer, at en enhed på lavere niveau som DNS skal løse?
 • 1 Fungerer processen på support.office.com/en-gb/article/… for dig? Alle har en "rigtig" postkasse til det nye domæne og et alias knyttet til det fra det gamle domæne (o365 kender begge domæner). Mails vil blive leveret til de nye felter og svar, og nye mails vil gå ud med det nye domæne, så gradvist vil verden (skulle) konvertere til at bruge det nye domæne. Jeg fremsætter som en kommentar, fordi jeg ikke kan verificere (ikke at have o365), at det vil være acceptabelt, men lad mig vide, hvis det fungerer, og jeg sender som svar
 • @CaiusJard Jeg vil prøve det. Venter på at modtage administratoroplysningerne nu. Dropdown-delen for domænet er interessant for mig, da jeg sandsynligvis bliver nødt til at oprette et alias med den samme lokale del før @, f.eks. 'Info' & vælg derefter det nye domæne fra rullemenuen. Ved ikke, om det vil være muligt at vælge den samme lokale del to gange for et alias dog ...
 • Bør være en ret almindelig brugssag; overalt, hvor jeg har arbejdet, har der været flere domæner (for at forhindre falske efterligninger af webstedsvindel), og jeg har haft caius.jard @ (alle domæner) som aliaser i hovedpostkassen for at få fat i eventuelle forkert indtastede e-mails
 • Ok godt. Jeg værdsætter din hjælp. Jeg giver dig besked, når jeg har implementeret dette hos kunden!

processen på https://support.office.com/en-gb/article/add-or-remove-a-user-s-email-alias-cb86b53b-bebf-4e0a-b781-c49270d85ea3 kan bruges, med gammel adresse som alias og den nye adresse som primær. en precis af processen replikeres nedenfor for at afværge mod rotrot:

Føj e-mail-aliasser til en bruger

Du skal have administratorrettigheder i Microsoft 365 for at gøre dette.

 • Log ind med din Microsoft 365 admin-konto i Microsoft 365 admin center.

 • Vælg Brugere.

 • Vælg brugeren på siden Aktive brugere.

 • Vælg Rediger ud for Brugernavn / E-mail. Bemærk: nye brugere kan tage 30 minutter at klargøre fuldt ud

 • På siden Rediger e-mail-adresser i tekstfeltet under Alias ​​skal du skrive den første del af det nye e-mail-alias og vælge domæne og derefter vælge Tilføj.

 • vælg Gem.

Vent 24 timer på, at de nye aliaser udfyldes i hele Microsoft 365.

Brugeren har nu en primær adresse og et alias. Al mail sendt til en af ​​adresserne går til deres indbakke. Den primære adresse er Fra-adressen, når du sender ny mail

Alle har en "rigtig" postkasse til det nye domæne og et alias knyttet til det fra det gamle domæne (o365 kender begge domæner). Mails vil blive leveret til de nye felter og svar, og nye mails vil gå ud med det nye domæne, så gradvist vil verden (skulle) konvertere til at bruge det nye domæne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?