Hvordan man klæder en fasan på 10 sekunder, jagtfærdigheder

Vi gennemgår vores websted og analyserer SEO. Jeg finder ud af, at nogle gange på en google-resultatside viser nogle resultater en dato, andre ikke. Eksempel (fra samme forespørgsel):

Jeg foretrækker, at resultatet ikke har datoen, da 20. oktober 2009 sandsynligvis har en negativ indvirkning på klikbarheden af ​​resultatet.

Sætter denne Google det? Eller selve siden? Eller en kombination af begge dele (IE, hvis det er over en bestemt alder, inkluderer det dato).

De to webadresser er:

http://www.scirra.com/forum/perlin-noise-plugin_topic38498.html

http://www.scirra.com/forum/dungeon-maze-generator_topic40611.html

Er der nogen måde at fjerne datoerne på? Jeg tænker, hvis trådenes alder er> 4 måneder ikke viser datoen på siden, kan Google muligvis ikke finde en datereferencer for den?

Desværre er der ikke en måde at fortælle Google om ikke at gøre det lige nu.

Men denne webside havde et par forslag, der er værd at nævne:

  1. Brug billedbaserede datoer i stedet for det sædvanlige tema (PHP) genererede serversides tidsstempel. I dette tilfælde skal du konvertere datostrengen til billeder, og derfor er det måske ikke meget let at oprette de billedformater, der passer nøjagtigt til dit tema. Det kan også være nødvendigt at ændre det hver gang du ændrer dine stilarter.

  2. Brug klientsidelogik (javascript) til at gengive datoerne, så når Google vælger siden, læser den ikke helt, hvad (dato) der er mellem script-tags. Jeg foretrækker denne metode.

  • Ved du, om datoværdien genereres af Google (IE sidste gang den gennemgik), eller skraber den den fra siden? Hvis det skraber det fra en side, kunne jeg skjule alle datoværdier, der er ældre end en bestemt alder.
  • Tjek min opdatering, som jeg skrev, da du tilføjede din kommentar.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?