009 WordPress på Urdu Hindi af DigiSkills Hvad er et CMS eller Content Management System

Jeg vil gerne vide, om dette er et problem for SEO, hvis beskrivelsen og titlen på produktet er den samme på markedspladserne og på mit websted.

Tak på forhånd.

  • Ejer eller fremstiller du produkterne? Eller tilhører disse produkter et andet firma, og du fungerer som et datterselskab?
  • Nej, men for flertallet er jeg den eneste, der sælger det.

Dette er dobbeltarbejde. Søgemaskiner vil se det samme indhold og prioriterer ældre indhold. Sandsynligvis den, der først oprettede og udgav unikt indhold og er dets forfatter. Hvis der er to bagerier på gaden ved siden af ​​hinanden og det samme produkt, så vil sandsynligvis kunderne fortsætte med at gå til et ældre bageri. I online marketing, som i offline, kræver handel en slags sweetie / zest, der adskiller din virksomhed fra resten ens. Derfor anbefales det at finde en Unikt salgssted - UPS.

  • Produkterne var først på min hjemmeside, jeg satte senere på markedspladsen, så min hjemmeside skulle være først nej?
  • I så fald hvad mener du med ordet markedspladser?
  • Undskyld, jeg mener, jeg oprettede hjemmesiden først (for få måneder siden) og efter at jeg havde sat mine produkter på markedet.
  • Brug forskellige beskrivelser på de to steder. Dit websted vil sandsynligvis betjene kunder, der er mere fortrolige med dit brand, så brug mere brand-building og indledende indhold på markedet og skriv indhold, der specifikt skubber produktet på dit websted.

Jeg ville ændre titlen og beskrivelsen og tilføje noget alternativt indhold. Google rangerer sandsynligvis ikke 2 forskellige sider, hvis titlen og beskrivelsen er nøjagtig den samme. Selvom indholdet på siderne er forskelligt, hvis titlen og beskrivelsen er identisk, ser det ikke så godt ud på søgeresultaterne.

Det er vigtigt at placere nøgleordene i den titel og beskrivelse, som du vil rangere efter. Så hvis du sælger "strawberry bubblegum", vil jeg sørge for, at du har det nøgleord i både titel og beskrivelse. Men du skal have en smule variation i forhold til de andre ord, du bruger.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?