Burger King | Kømenu: Trin for trin

Baggrund

Jeg havde et enkelt domæne med mere end 2000 artikler om en bred vifte af emner. Af flere grunde besluttede jeg at opdele dette websted i flere mindre, forskellige websteder, hver på et separat domænenavn.

Jeg bruger et PHP-script til at omdirigere trafik fra det gamle websted til det nye. Jeg besluttede, at der var for mange omdirigeringer til at placere og administrere i .htaccess, så jeg brugte PHP / MySql til at håndtere dette. Omdirigering er en 301.

<?php header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently'); header('Location: http://example.com/some-page'); ?> var13 ->

Problemet

Der er næsten 8 måneder siden, da jeg flyttede alt rundt. Mens Google har hentet alle de nye websteder og aktivt indekserer dem, indeholder det gamle sideindeks stadig URL'en til de sider, der blev flyttet. Den forvirrende ting er, at den har metatitel og beskrivelse fra det nye websted! Den gamle sidetitel havde et særskilt navn, som ikke findes på de anførte sider, og de anførte sider indeholder navnet på det nye websted.

Hvis jeg søger efter en nøjagtig sidetitel, ser det ud som det samme på de gamle og nye websteder. Klik på det gamle webstedsresultat udfører en omdirigering til det nye.

Eksempel oversigt:

Sidetitel for eksempel side | Mit nye domæne (vises som eksempel.com)

Sidetitel for eksempel side | Mit nye domæne (vises som mit gamle domænenavn)

Jeg har kontrolleret svarkoderne ved hjælp af en online omdirigeringskontrol, og det hele ser godt ud.

Spørgsmålene

Hvordan får jeg Google til automatisk at fjerne de links, der er indekseret på det gamle websted. Er det bare et spørgsmål om tid, eller foregår der noget med omdirigeringerne. Der er for mange til manuelt at fjerne ved hjælp af webmasterværktøjerne.

Da siderne vises to gange, er det sandsynligt, at Google peniserer mig for duplikatindhold?

Jeg kan give domænenavne og eksempler, hvis det hjælper med at diagnosticere problemet.

  • 1 Du siger, at du brugte "PHP / MySql til at håndtere dette", hvilket lyder OK, men derefter inkluderer du en kodeeksempel, der simpelthen er en blind omdirigere til det nye websteds startside - hvilket ville være meget dårligt for SEO. Kan du venligst præcisere - har den kodeeksempel noget at gøre med det, du rent faktisk gjorde?
  • 1 Denne kodeeksempel er bare repræsentativ for, hvordan omdirigering udføres. Placeringen indstilles ud fra db-værdien, der returneres fra logikken.
  • Det er den type adfærd, jeg ville forvente, hvis du brugte midlertidige omdirigeringer. Jeg formoder, at der er noget galt med dine omdirigeringer, og de er ikke så permanente, som du tror.
  • Det er det, der forvirrer mig. Dette er de rå reaktionsoverskrifter fra en omdirigeringskontrol. Jeg har også testet ved hjælp af Firefox-udviklerens værktøjslinje, der viser det samme. Disse overskrifter ser rigtige ud for mig. >>> http://myolddomain.com/oldpage/ > -------------------------------------------- > 301 Moved Permanently > -------------------------------------------- Status: 301 Moved Permanently Code: 301 Date: Tue, 05 Sep 2017 10:54:50 GMT Server: Apache/2.2.34 Location: http://mynewdomain.com/newpage/ Connection: close Content-Type: text/html; charset=UTF-8
  • 1 Hvis du eksplicit søger efter de gamle webadresser, viser Google dem for dig, selvom ting er indekseret med de nye webadresser. Det er ikke et tegn på, at noget er galt eller brudt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?