Søgning i en æske med halve dollars efter sølv

Som SEO kan du drage fordel af sociale medieaktiviteter, og det virker endda nøglen ifølge Matt Cutts nylige video om SEO i 2011. Men udover at få 'indgående links' fra tredjepartswebsteder eller blogs som et resultat af folk, der har bemærket f.eks. dit Twitter-tweet eller Facebook-indlæg, vil du sandsynligvis også modtage links fra siderne på de sociale medier.

Når Googlebot nu taler om 'link-værdi', betragter et link fra en side med sociale medier den samme værdi som et link fra et websted eller en blog?

Bemærk: Det siger sig selv, at jeg forstår, at siden skal være offentligt synlig, ikke begrænset af f.eks. htaccess, mangler no-follow-tags, og hvis en url forkortes, skal den gøres ved at anvende den relevante omdirigering. Spørgsmålet handler udelukkende om værdiansættelsen af ​​et link, der er offentliggjort på en social medieplatform.

Der er ingen forskel mellem en side på en social medieplatform og en ikke-social medieplatform (en almindelig side). Google betragter dem som den samme type ting. Men det er, hvad der er på disse sider, der vil gøre forskellen. For eksempel:

  • Websteder som Twitter, der har sider med mange links, giver hvert link mindre værdi end sider med kun et par links. En webside, der også indeholder en stor liste over links, giver også mindre linksjuice.
  • Sociale mediesider har normalt en masse tekst, der sænker nøgleordstætheden på siden, hvilket får siden til at virke mindre relevant for dit link (juice med lavere link). En artikel har for eksempel god søgeordstæthed, og dit link vil have mere relevans.
  • Mange sociale medier bruger ingen følgeforbindelser, som også påvirker linkjuice. En blog uden følgeforbindelser giver det samme resultat.

Så i gennemsnit vil en side på sociale medier sammenlignet med en relevant regelmæssig webside give dig mindre linksjuice for at have et link der, link til link. Men det er stadig en god ting at gøre. Sammenlign antallet af links, du muligvis har spredt rundt på sociale mediesider sammenlignet med på almindelige websider.

Så i resumé, evaluer en social medieside ligesom på enhver webside.

  • Nøgleordstæthed? Døde ikke det mytiske udtryk allerede? Jeg er jo da du mente søgeordsfrekvens og / eller relevans.

Der er ikke noget som et link fra et socialt medie-websted for så vidt angår Google. Siden, ikke hjemmesiden, er enten relevant for dit søgeudtryk eller ej. Det betyder ikke noget, om det er på en blog, et forum, en artikel, en social platform eller hvad du ellers kan tænke dig. Bare det at være på et socialt sted eller ethvert andet sted betyder intet. Det er kvaliteten og relevansen af ​​den side, som linkene er på, der betyder noget.

  • Faktisk mente jeg ikke et link fra et socialt medie til Google, men fra et socialt medie til det websted, jeg prøver at promovere / mit eget websted.
  • Jeg ved. Sådan besvarede jeg spørgsmålet. Jeg omformulerer det, så det er klarere.

Præcis der er ingen "nøgleordstæthed", det er en gammel myte. Der er ingen forskel mellem sider, kun forskellen mellem linktyper. forankre tekstlinks eller links fra grafisk element med alt-tekst, følg eller følg ..... ect

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger