Vejrsikkerhedstips til autocampere Sådan forbliver du sikker

Marketingteamet siger, at jeg har brug for en destinationsside. Hvad er det, og hvorfor skal jeg gider?

  • Hvis marketingteamet ikke kan besvare dette spørgsmål for dig, er de ikke kvalificerede til at fortælle dig, at du har brug for et.
  • Dette spørgsmål var et, der blev sendt som en del af den indledende såning af webstedet, der var beregnet til søgning agn, ikke et seriøst spørgsmål fra et faktisk marketingteam.

LANDING SIDER

Landingssider er meget optimerede websider, der giver bedre resultater end gennemsnittet.

Der er to typer destinationssider:

1) Indholdslandingsside, optimeret til at dække et bestemt spørgsmål eller en opgave med masser af godt indhold. Disse er lavet til søgemaskiner og brugere. (Perfekt til indeksering og organisk søgning)

2) Opgave Landingssider, optimeret til en meget specifik opgave. Disse sider testes over tid med A / B-test og varmekortlægning (og ændres baseret på testresultater). Bygget omkring brugere og søgning. (Normalt brugt med PPC-annoncer)

Så vidt markedsføring går. Det, man skal forstå her, er at destinationssider er bygget til en anden end dig. De bygger omkring, hvad der får handling til at ske. Den handling, de producerer, er det, du optimerer til.

MEST VIGTIGE: Landingssider har en meget fokuseret "opfordring til handling". Hvis en destinationsside ikke beder dig om at gøre noget, læse mere eller kontakte os for eksempel, er det ikke en destinationsside.

En destinationsside er den side, der vises, når en bruger klikker på en annonce. Det kan være lidt mere målrettet end bare din startside.

  • 4 De indeholder generelt detaljer relateret til den annonce, du har klikket på, så brugeren kan forbinde mellem den annonce, de har klikket på, og dit produkt. Hvis du bare har dumpet dem på hjemmesiden, har de muligvis et "wtf" øjeblik og går

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger