Valg af den bedste WiFi-kanal - Windows 10 - Hjælp til Sky

Vi har brugt Google Search Consols, Change Address-værktøjet, vi ændrer vores domæne til .org fra .net og foretog de korrekte 301 omdirigeringer på hjemmesiden,

efter 2 dage viste Google-søgning vores nye domæne i Søgeresultater .org, og den næste dag gik det igen, vis det gamle websted .net, jeg fandt ikke ud af problemet, sitekortet manglede i det nye domæne, og jeg tilføjede det.

Jeg vil have, at Google-søgning kun viser det nye domæne i søgeresultaterne. Hvad kan problemet være? Hvordan kan vi løse det?

  • Søgemaskiner er ikke realtid. Det kan tage uger eller endda måneder, før ændringen træder i kraft.
  • @closetnoc yep du har ret, men nogle gange kan vi gøre noget for at gøre processen hurtigere,
  • Ikke rigtig. Søgemaskiner går i deres eget tempo uanset hvad du gør.

Gør følgende, og det skal ordne det.

  1. Sørg for at indstille 301-omdirigering fra dit .net-domæne til .org-domænet.

  2. I Google Webmaster skal du tilføje dit nye .org-domæne og indlæse XML-sitemap for .org-domænet.

  3. I dit gamle domæne (.net) behøver du ikke gøre noget bortset fra at indstille korrekt 301-omdirigering.

Bemærk: I nogle få dage til en uge eller deromkring bemærker du muligvis gammelt domæne i søgeresultatet, og langsomt går det ud.

Med hensyn til at resultatet bliver blandet, skal du ikke bekymre dig, da det vil tage lidt tid at ændre indekset, og så længe 301-omdirigering er indstillet korrekt, behøver du ikke bekymre dig.

  • meget tak, jeg tilføjede kun et sitemap til olde-webstedet og tilføjede ikke sitemap for det gamle websted, nu for det vigtigste nøgleord, google viser vores nye domæne, men fra mange nøgleord viser det stadig den gamle url , Jeg vil gøre mit bedste hentning som google til disse sider og vente på genbrugerne

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?