RAIID-OVERSIGT | RAIID | Raiid | RAIID DEMO | RAIID-BONUSER | KevinMcClenahan Anmeldelser | Bonuses360.com

Jeg ser på at købe et domæne, det ultimative mål ville være at have flere underdomæner relateret til hoveddomænet.

For eksempel vil jeg købe et domæne med navnet - www.example.com, og for dette domæne skal jeg være i stand til at oprette underdomæner, såsom one.example.com, two.example.comog three.example.com.

Skal jeg betale for disse underdomæner?

Et andet godt eksempel kan være - www.stackexchange.com, med underdomæner som math.stackexchange.com, anime.stackexchange.comog webapps.stackexchange.com.

Der er virkelig to spørgsmål her, da "betaling for et domæne" virkelig involverer både registrering af domænet og hosting af domænet (og eventuelle underdomæner).

Hvad det første spørgsmål angår, opkræver registratoren kun for registrering af domænet (example.com) og opkræver ikke betaling for underdomæner. Så dit gebyr på $ 10-ish pr. År for selve domænet dækker et uendeligt antal underdomæner.

Hvad det andet angår, varierer det efter vært. Nogle værter opkræver ikke ekstra for underdomæner, mens andre gør det. Endnu andre opkræver ikke direkte for underdomæner, men har begrænsninger for, hvor mange websteder du kan oprette. Så tjek med din vært, eller se efter en, der giver dig mulighed for at konfigurere så mange underdomæner, som du har brug for.

Endelig skal du også huske på, at hvis du vil tilføje et SSL-certifikat til dit websted for at gøre det mere sikkert, skal du enten have et wildcard-certifikat (dækker hvert underdomæne af example.com) eller et separat certifikat for hvert underdomæne (www.example.com, one.example.comog two.example.com er alle adskilte). Så længe din vært understøtter Lad os kryptere certifikater og ikke opkræver betaling for installation, der ikke burde være meget af et problem, men da nogle værter opkræver, er det noget at overveje.

  • 3 Fantastisk svar, der adresserer flere mulige omkostninger. På SSL-siden kan det være muligt at få et SAN-certifikat (Single Subject Alternative Name), der viser flere underdomæner i et certifikat. Igen afhænger det af certifikatudbyderen, nogle opkræver mere for den type certifikat.

Din registrator skal tillade dig at opsætte flere underdomæner, normalt er dette ubegrænset. Det skal ikke koste ekstra penge at konfigurere underdomæner med din registrator, medmindre du har en registrar, der opkræver betaling for dette.

Dit webhostingfirma tæller muligvis underdomæner som individuelle domæner, når du hoster. Afhængigt af din webhost og din webhosting-plan har du muligvis en tjeneste, der giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede domæner.

  • Registratoren er ikke nødvendigvis DNS-hostingudbyderen. Disse er separate job, men de kan udføres af den samme enhed, ja.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?