Sådan gør du: Udskift et CMOS-batteri inde i en stationær computer

Jeg har lige oprettet et nyt sted på en VPS ved hjælp af Moss som en virtuel sysadmin.

I Moss 'kontrolpanel kan jeg se A- og CNAME-poster.

Som et eksempel kan du se dem nederst på dette billede fra deres supportside:

Du kan ikke fortælle fra billedet, men dette er live DNS-poster - ikke kun teksteksempler. Du kan redigere, slette og tilføje flere. Og ændringerne afspejles i værktøjer som DNS-kontrol.

Men andetsteds siger Moss, "Moss opretter ikke nogen DNS-post. I stedet fortæller den dig de poster, du skal oprette i din DNS-udbyder for at have dit eller dine websteder online."

For mig føles dette som en modsigelse - da Moss-panelet giver mig mulighed for at oprette DNS-poster, men støtten siger, at Moss ikke kan oprette DNS-poster.

Er dette en modsigelse? Eller er der noget, jeg overser?

  • Kontrollerer du dine navneservere? I så fald kan et panel muligvis konfigurere dem baseret på de ønskede poster. Hvis ikke, fordi navneservere er under en anden administration, kunne intet recordpanel virkelig konfigurere dem, bare vis hvad de skal gøre, der er lagt i dem. Så dit spørgsmål mangler i det mindste disse detaljer.
  • For at besvare dit spørgsmål hostes webstedet på Upcloud (som ikke leverer navneservere), domænet er registreret hos Google Domains (hvis navneservere jeg bruger i øjeblikket) og - baseret på billedet og den citerede tekst ovenfor - -Jeg kan ikke fortælle, om Moss har tilføjet et ekstra sæt navneservere til min server. Hvis dette sætter mit spørgsmål i klarere sammenhæng, vil jeg meget gerne høre din fornemmelse. Tak igen!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger