Hreflang-opsætning | Lektion 25/34 | SEMrush Academy

Mine søgeresultater ser ud til at være ikke korrekt lokaliserede, siden jeg tilføjede et 'Europa' / eu / side.

Min header ser nu sådan ud (taget fra EU-siden https://example.com/eu/features/).

<link rel='canonical' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='x-default' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-gb' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-us' href='https://example.com/us/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-au' href='https://example.com/au/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-ie' href='https://example.com/ie/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-fr' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-es' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-de' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-it' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-pt' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-nl' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-be' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-ch' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-at' href='https://example.com/eu/features/'> <link rel='alternate' hreflang='en-gr' href='https://example.com/eu/features/'> 

Er der noget forkert med denne implementering?

Meget værdsat!

  • Siden du så denne video support.google.com/webmasters/answer/189077?hl=da Det ser ud til at være korrekt, interesseret i at høre andres tanker?

De fleste af dine hreflang er unødvendige, måske fordi du forvirrer sprog og lokaliseringer.

Se https://tools.ietf.org/html/bcp47#section-2.2.4:

Regionundertag bruges til at angive sproglige variationer, der er knyttet til eller passende for et bestemt land, territorium eller region. Typisk bruges et regionsundermærke til at angive variationer såsom regionale dialekter eller anvendelse eller regionsspecifikke stavekonventioner.

Som sådan, hvilken mening har du for en-fr, en-be, en-gr, etc.? Engelsk, som det tales i Frankrig, Belgien eller Grækenland, er stadig engelsk. Der er ingen specifik dialekt der eller stavekonventioner. Du kan diskutere, om det er en-us eller en-gb varianter, eller hvis det er brudt engelsk eller forretningsengelsk, men klart en-fr og andre er ikke nødvendige ...

Yderligere, se afsnit 4.1:

Et undertag SKAL kun bruges, når det tilføjer nyttig skelnen
information til tagget. Ekstreme undertags forstyrrer
mening, forståelse og behandling af sprogmærker.

Det faktum, at de fleste af dine tags kun henviser til en URL, som også er den til en-gb viser igen, at der er mange unødvendige værdier.

Disse værdier skildrer sprog, potentielt hvis dialekter eksisterer, som de tales på bestemte steder på kortet, men disse værdier skildrer ikke lokalisering. Så en-fr betyder ikke "det engelske sideindhold for folk, der bor i Frankrig".

Du kan gå til https://r12a.github.io/app-subtags/ for at kontrollere gyldige sprogkoder, men dette er for det meste en syntakscheck. Hvis du sætter en-fr (eller endda en-gb faktisk) du får denne advarsel:

Kontroller, at regionundermærket GB bidrager med de oplysninger, der er nødvendige for at skelne dette sprogmærke fra et andet, ellers skal du udelade det.

  • De har forskellige prisfastsættelser i forhold til disse regioner. Hvad ville være den rigtige måde at opnå dette på?
  • 1 Den rigtige måde, jeg kender / bedømmer ikke, men på mange websteder har du dropdown eller kontoindstillinger for at vælge lokalisering / sprog / valuta, der skal bruges. Eller du prøver at bruge geolokalisering.

Prøv at bruge denne kode i stedet, hvor standard er som bunden af ​​listen, jeg kan ikke se nogen alvorlige fejl, men der kan være andre faktorer, der er dækket af denne artikel.

Har du brug for begge følgende kodelinjer: Jeg fjerner den anden linje, da den ikke er nødvendig, da du allerede har angivet standardsiden.

Du bliver også nødt til at sikre, at GSC (google Search Console) er konfigureret korrekt for hver tilføjet ejendom og indstille den rigtige region, ellers sender du modstridende signaler til Google om, hvad ejendom målretter mod hvilken region.

Sørg også for, at du ikke omdirigerer brugere baseret på IP-adresse, da dette kan ødelægge alt.

Du kan også bruge dette gratis hreflang testværktøj til at kontrollere implementeringen på en bestemt side, hvilket kan fremhæve eventuelle fejl. Dette værktøj tester selve koden, men har brug for faktiske webadresser snarere end exampe.com.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?