Forskningsmetoder - Introduktion

OK, så der er så meget at vide, at jeg ikke engang ved, hvor jeg skal starte. Jeg håber du kan hjælpe mig med at komme op med en liste over bøger til at komme i gang med.

Jeg er interesseret i webapplikationer (for eksempel at opbygge et tilpasset wordpress-tema eller plugin), men jeg vil også være godt afrundet og have en anstændig teknisk forståelse af internettet (databaser, servere, netværk).

Jeg gætter på, at javascript og php er sprog, der skal læres først?

Jeg har ikke noget imod tør teknisk læsning.

  • mulig duplikat af de bedste bøger til webdesign og HCI

Start med det grundlæggende: HTML, CSS og JavaScript. Hvis der er noget, vil du oprette et par enkle sider, der kun består af rå HTML, og forbedr dem derefter ved hjælp af CSS. Når du har fået en grundlæggende fornemmelse og forståelse for disse to, skal du gå videre og springe ind i JavaScript. Alligevel er der virkelig ikke noget sæt bøger eller ressourcer, der hjælper dig med at lære bedre end alle de tilgængelige oplysninger fra en hurtig websøgning.

Jeg fandt det sværere at lære af en bog i modsætning til at dykke ind og prøve ting, da det blev eksemplificeret ved at læse og analysere webressourcer.

Øvelse gør mester.

  • Godt svar. Der er mange bøger, der tager det nemme, hurtige og enkle script-sprog HTML og gør det at lære det til en uhyrlig opgave i en mursten som en bog. HTML, CSS og Javascript er universelle. Næsten alle websteder bruger dem, og enhver, der arbejder med websteder, skal have mindst noget kendskab til dem
  • @drlouie men foruden scripting-aspektet ved at opbygge et websted vil jeg gerne forstå mere om, hvordan internettet fungerer generelt. Jeg har brugt HTML + CSS i et stykke tid, og jeg er lige begyndt at lære javascript, men jeg har stadig ingen idé om, hvad der virkelig foregår på en server eller databaser, og hvordan de adskiller sig fra hinanden, hvordan det hele kommer sammen osv. - Jeg vil gerne forstå mere end bare hvad der foregår visuelt på min skærm.
  • 1 Hvis du vil have kendskab til møtrikker og bolte på Internettet, ville det være en god ide at undersøge TCP / IP, HTTP, FTP og andre protokoller, der er livsnerven på Internettet. Min omfattende viden var først en forelskelse med opkaldsnetværk for tæt på to årtier siden. Fra denne viden kan du faktisk få en bedre idé om, hvordan Internettet fungerer som en helhed, jeg vil ikke foreslå at gå ind i PTP eller andre protokoller, for du har brug for at se det aktive internet og ikke det strukturerede internet. Så ja, lær om TCP / IP, det er virkelig basen for mest internetkommunikation.
  • @drlouie ja det ligner det jeg er interesseret i. Tak. Bogen TCP / IP Illustreret om emnet ser ud til at have meget gode anmeldelser.

Du lærer bedst af at gøre. Du kunne læse alle bøger i verden, men hvis du ikke træner, bliver du ikke bedre.

Hvis jeg skulle lære HTML, CSS og PHP (som du bliver nødt til at vide, hvis du kommer til at rode med Wordpress), ville jeg købe en af ​​de bøger, der lover at lære dig noget på 10 minutter. Jeg gjorde dette, men jeg læste det ikke cover til cover. Jeg brugte det i stedet som en reference. Den gode ting med disse typer bøger er, at de klipper det meste af affald ud og bare giver dig en ægte verdensforklaring med en kort forklaring.

Jeg vil også tilmelde mig Twitter og følge forskellige mennesker, der er forbundet med webdesign. Smashing Magazine for eksempel. Men selv at lave en hurtig søgning vil give dig mange andre webdesignere / udviklere, som du altid kunne tweet for rådgivning.

Den vigtigste ting at lære og lære fra starten er bedste praksis og standarder. Hvis du får din kode til at være standardiseret og krydse browserkompatibel, kommer alt andet let. Der er ikke noget værre end at lære at udvikle et websted til bare Internet Explorer, så indse, at folk, der bruger Firefox, ikke kan se det ordentligt. Jeg lærer dette på den hårde måde for 10 år siden.

Du bruger internettet til at udvikle websteder, så Internettet skal være dit første kontaktpunkt. Foretag en Google-søgning efter HTML-tutorials. Disse tutorials (for det meste) er gratis og lettere at transportere sammenlignet med en bog.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?