Penisforstørrelse, der fungerer - Klar til at være tykkere og længere? | Penisforstørrelse, der fungerer

Vores sitemap har noget som 10 millioner sider:

Dette er dataene i webmasterværktøjerne:

Indsendte URL'er 10.873.781 2 URL'er i webindeks.

Dette er en stor forskel og en forkert erklæring, da millioner af vores sider er i Googles indeks.

Sitemap-filerne er gyldige, og googles statusflag viser, at sitemaps er fine.

Da vi spurgte Google om det, sagde de, at alle vores webadresser, der sluttede på index.html, fik sitemap-konfigurationen til at rapportere forkert.

Er udsagnet om webadresser, der ender på index.html sandt? Har nogen den samme oplevelse, som ender med index.html får webmasterværktøjerne til at rapportere forkert?

Det er svært at sige uden at kende URL'en ... Hvis vi dog antager, at alle dine URL'er slutter med "/index.html", er det muligt, at du ser en quirk baseret på den måde, Sitemaps behandler URL'er på. Generelt fjerner Google "index.html" fra URL'en, hvis det ser ud til, at det er overflødigt, inden det indekserede URL-antal tælles. For de fleste websteder er det den ønskede måde: Selvom de generelt tillader både "/" og "/index.html", er det for brugerne generelt fornuftigt at bare holde den kortere version indekseret. Så hvis dit websted kræver "/index.html" i slutningen af ​​webadresserne og er indekseret sådan korrekt, er det sandsynligt, at det indekserede webadressetal baseret på sitemaps ikke er korrekt.

Generelt vil jeg anbefale at bruge webadresser uden overflødige oplysninger (såsom "/index.html" hvor "/" ville være tilstrækkelig). Jeg ved dog, at dette ikke altid er let muligt for alle CMS, der er i brug ... Hvis det gælder for dit websted, vil jeg anbefale at gennemgå denne beslutning næste gang du arbejder på et redesign, men jeg tror ikke du bliver nødt til at ændre noget med det samme, bare for at få et bedre indekseret URL-tal.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?