Produktopdateringer for 2. kvartal 2020 | Private Capital Software | Altvia

Jeg ved, at dette kommer til at virke som et mærkeligt spørgsmål, men er det nogen statistik for brugere, der indsnævrer deres browservindue, så medieforespørgsler sparker ind og viser den mobiloptimerede version af webstedet?

Vi er ved at optimere vores hjemmeside mobil. Da vi ikke har gjort dette, kan vi ikke bruge vores analyser til at besvare dette spørgsmål.

  • Hvad er din bekymring her? Eller spørger du dette af tilfældig nysgerrighed?

Ændring af størrelse under en session eller faktisk browservinduestørrelse i forhold til skærmstørrelse?

Det er upraktisk (Se @ JacobHume's kommentar nedenfor) at fortælle, om en bruger ændrer vinduesstørrelsen, mens han gennemser, men Chris Coyier over på CSS Tricks er kommet op med en måde at spore vinduesstørrelsen onLoad, (resultater nedenfor) og zachstronaut har en lignende metode ved hjælp af Google Analytics.

Chris's artikel er virkelig meget oplysende, selvom den er baseret på en lille prøve af CSS Tricks-brugere. Den brede konklusion er, at 61% af brugerne har deres browservindue inden for 200 px fra deres skærmstørrelse, kun 1% har det fuldt udvidet.

Du kan implementere begge script og få et hurtigt overblik over de faktiske skærmstørrelser, som dine brugere har om et par timer, hvilket, hvis det ikke er afgørende, vil give dig en bedre idé end slet ingen data.

Skal jeg spore skærmstørrelse

For at tilføje lidt mere detaljeret til mit svar på @ JacobHumes kommentar nedenfor. IMHO Der er praktiske begrænsninger med hensyn til mængden af ​​indsamlede data, indflydelse på frontendeffektivitet, forretningsbehov og dataens adfærdsmæssige betydning ved sporing af vinduesstørrelse.

Sporing af hvert enkelt vindues størrelse, hændelse kunne give snesevis af størrelsesbegivenheder pr. bruger, du kunne kun spore start- og slutpunkter, men de virkelige spørgsmål er: -

  • Vil disse skærmstørrelsesdata fortælle dig noget nyttigt om dine brugeres behov?
  • Vil mine brugere købe flere ting / se flere annoncer / læse flere ting, hvis jeg understøtter forskellige skærmstørrelser?

I sidste ende i en stadig mere fragmenteret mobil / mikrotablet / tablet / tv / åh-min-gud-hvad-betyder-du-betyder 'internet-køleskab' ?! plads, alt hvad du rent faktisk har brug for at vide, er at du har nok brugere med vidt forskellige skærmopløsninger til at retfærdiggøre (fra et forretningsmæssigt perspektiv) at flytte til et lydhørt design.

Du skal muligvis spørge (hvis du ikke kan retfærdiggøre udviklingsindsatsen for at blive fuldt skalerbar), hvilke skærmopløsninger du skal fokusere din design / udviklingstid på.

Alt andet er interessant, men akademisk. Det egentlige punkt er, at du let kan besvare alle disse spørgsmål undtagen et fra dine eksisterende skærmopløsningsdata.

  • Jeg tror ikke, at "umuligt" er nøjagtigt: ville ikke window.onresize (developer.mozilla.org/en/DOM/window.onresize) give dig en måde at spore dette på?
  • @JacobHume du gør et retfærdigt punkt, jeg kiggede på en implementering af det, men resultaterne er uhensigtsmæssige og forvrængende (for meget data) + det er ret tungt i frontenden, så det forringer oplevelsen. Jeg skulle ændre svaret til upraktisk.
  • 1 Aftalt - Jeg har kigget rundt og har ikke fundet en meget pålidelig måde at spore det endnu. Hvis jeg kan finde ud af det, sender jeg det - men indtil videre tror jeg, at dit svar dækker det meget godt. :)
  • @JacobHume tak Jacob. Jeg udvidede svaret lidt til at dække 'skulle jeg spore disse data' mere dybtgående.

Her er et par applikationer, der giver dig mulighed for at teste dine websites mobile version

http://webdesignledger.com/tools/7-useful-tools-for-mobile-website-testing

Er det det, du mente med at indsnævre vinduer på et skrivebord for at se en mobilversion af udviklings- og testårsager? I så fald er der nogle gode apps i linket ovenfor til det.

Jeg synes også, at indsnævring af en browser ikke sparker i en mobilversion, da brugeragenten ikke kommer fra en telefon

Webstedet http://www.responsinator.com/?url=about:blank er fantastisk til test på flere enheder.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger