Northwestern Lab reducerer dramatisk udviklingstid på nye antivirale lægemidler

Min hjemmeside har dårlig hastighed både til desktops og mobil. Vi har ikke tilladelse til at minimere billeder. Hvad er den bedste mulighed for at fremskynde dette? Det er i WordPress. Vi har også brugt plugins som WordPress Total Cache.

  • Dette spørgsmål er virkelig for bredt og vil sandsynligvis resultere i anbefalinger til eksterne ressourcer som hostingtjenester og plugins, som her betragtes som uden for emnet på grund af problemer med spam og selvreklame. Bemærk, at vi heller ikke foretager individuel fejlfinding på hjemmesiden her.

Jeg har lige scannet dit websted for ydeevneproblemer, og ud fra hvad jeg kan se, er hovedproblemet her en langsom serverresponsstid.

En af de typiske indikatorer for dette er den hvide skærm, du ser, når du skriver din URL i din adresselinje, som det er tilfældet for dit websted.

Det ser simpelthen ud til at tage serveren mere end 2 sekunder at udføre backend-behandlingen og begynde at betjene siden, hvilket resulterer i en høj tid til første byte (https://en.wikipedia.org/wiki/Time_To_First_Byte).

Mulige løsninger:

  • Fjern unødvendige plugins, der muligvis bremser din servers responstid
  • Tilpas indstillingerne for TotalCache-pluginet, eller prøv et andet plugin, hvis dette ikke giver dig tilfredsstillende resultater.
  • Skift til et andet hostingfirma, der er i stand til at betjene dit websted hurtigere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?