Sådan kontrolleres, at et websted er pålideligt

SEOMoz tilbyder en metric kaldet 'domæneautoritet', der ser ud til at være baseret på 'betroede' sider som wiki, .gov-domæner og lignende, der linker til dit websted.

Hvor seriøst skal dette tages, og hvilke praktiske skridt kan man tage for at opbygge domæneautoritet ud over wiki-poster og sådan.

Er SEOMoz også prisen for indgangen værd, eller er der gratis alternativer?

Jeg er grundlæggeren af ​​Moz og regnede med, at jeg kunne hoppe ind og give lidt hjælp.

Domain Authority er dybest set en sammenblanding af alle de målinger, vi beregner med vores Linkscape-webindeks. Det er formuleret på en sådan måde, at det giver den bedste samlede korrelation med et domænes evne til at rangeres i Googles resultater (vi gør dette ved maskinlæring mod et stort træningssæt, hver gang vi producerer et indeks og finder denne "bedste pasform" -algoritme). DA er således svært at beskrive fra et funktion / input-sæt, men hvad det betyder er ret intuitivt - givet ingen andre placeringsfaktorer (indhold, nøgleord, individuelle sidemetriker osv.), Hvor godt ville en side på dette websted rangere vs. en side på andre websteder?

Håber det hjælper! Mere info tilgængelig her: http://www.seomoz.org/blog/the-science-of-ranking-correlations og her: http://www.seomoz.org/blog/whiteboard-friday-domain-authority-page -autoritets-målinger

Skål!

  • 2 er du virkelig grundlæggeren af ​​SEOMOZ?
  • 1 Ja, han er grundlæggeren.
  • 1 Nå, sandsynligvis mere medstifter, hans mor Gillian Muessig grundlagde virksomheden. Stadig - dejligt at se Rand her give insiderindsigt.
  • Tak for dette svar (må sige, at webstedet er lidt forvirrende for os her på MJW, især crawldiagnostik), jeg tror, ​​at det største problem for os er, at vi ledte efter praktiske råd om, hvordan vi kan forbedre.

Selvom SEO Moz er et meget solidt sted til SEO-rådgivning og sådan, er jeg lidt skeptisk over for et værktøj, der lover at tildele en score til dit websted.

Der er bogstaveligt talt en uendelig mængde variabler, der påvirker SEO i dag, og som sådan er det umuligt for et softwareprogram at efterligne alle variablerne og spytte en simpel score. Google er endda for nylig begyndt at straffe webmastere, der overdriver SEO - så ved at følge råd fra disse værktøjer kan det faktisk faktisk forårsage mere skade (selvom de tidligere var nyttige til grundlæggende retningslinjer).

Når det kommer til SEO - er den gyldne regel at levere kvalitetsindhold, og linkene kommer, og det vil crawlere også gøre. Hvis der er noget antydning til at spille systemet eller tvinge processen, registrerer Google og de andre.

Denne side fra Google skal faktisk hjælpe dig med at pege i den rigtige retning: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=35291

  • mat Jeg spørger, hvor du læste, at Google begyndte at straffe webmastre, der overdriver SEO, og hvad betyder "overdreven SEO"?
  • hvad fanden har du ret, jeg læste nu her: searchengineland.com/…

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger