Kerbal Space Program [1.1] - Ep 5 - Flying In The Dark - Let's Play

Jeg har opsat en begivenhed, der affyrer, når en bruger foretager et salg, og et mål baseret på den begivenhed med samme værdi.

Hvordan får jeg værdien af ​​(total begivenhed / målværdi) / (samlet antal nye besøg) i Google Analytics?

  • Bare for at præcisere, er dette mål en variabel værdi? Som i et køb til x-beløb kan resultere i y-værdi, men kun 1 begivenhed udløst?
  • @Yhorian, jeg forstår stadig ikke, hvad du beder om, men målene har forskellige værdier afhængigt af prisen på solgte varer, f.eks. et køb på $ 12,34 blev foretaget, det er en begivenhed med en værdi på 1234 (fordi dumt bestemmer, at begivenhedsværdier er ints)
  • Det virker som en ret mærkelig metrik. Jeg er ikke sikker på, at mange mennesker er interesserede i "gennemsnitligt salg pr. Ny besøgende." Mit gæt er, at du bliver nødt til at foretage beregningen manuelt. Jeg tvivler på, at GA har noget indbygget til det.
  • @StephenOstermiller, jeg må have forklaret det forkert. Jeg spekulerer bare på, hvilken indtægt promille jeg tjener fra nye brugere, f.eks. Jeg vil vide, om jeg skal købe trafik til $ X pr. 1k, så jeg vil vide $ Y-værdien at sammenligne med for at forblive rentabel
  • Det giver mening. Du kan sandsynligvis beregne det manuelt, hvis det kun er en engangs ting. Ellers har Yhorian en løsning med beregnede metrics. Jeg vidste ikke engang om dem.

Du kan lave tilpassede formler i Beregnede metrics i Analytics. Prøve:

({{Goal 1 (Goal 1 Value)}} / {{Goal 1 (Goal 1 Completions)}} ) / {{New Users}} / 100 

Dette tager målværdien divideret med antallet af gange målet (og begivenheden) blev udløst. Jeg tog også nye brugere, da jeg ikke var sikker på, hvad du ville kvalificere som en 'ny besøgende' i Analytics. Lidt anderledes end dit spørgsmål, men skal stadig passe.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?