SmartFan Thermo elektrisk komfurventilator

Hvis et websted fungerer i Firefox 4 og i Google Chrome 10, hvad kan potentielt forårsage dette websted ikke at arbejde (brudt layout eller ødelagt JavaScript) i IE9? Hvilke begrænsninger og forskelle har IE9 bortset fra leverandørspecifikke regler for typografiark?

Ja, det er et smertefuldt vagt spørgsmål - det er fordi jeg ikke stiller dette spørgsmål fra en person med et specifikt problem! Jeg stiller dette spørgsmål fra perspektivet hos en person med et fungerende websted, der ikke har adgang til IE9.

Redigere

jeg +1reddede alle. Tak for de gode svar!

Se Quirksmode.com's Compatibility Master Table (og relaterede sammenligningstabeller) for eksempler på IE9s "quirky" fortolkninger af X / HTML og CSS.

 • +1 Jeg elsker Quirksmodes diagrammer. Gør det let at se, hvor vi står med støtte til ting.
 • Fantastisk link! Det havde jeg helt glemt!
 1. IE hænger bagefter i understøttelse af CSS3 (CSS3-overgange, tekstskygge, CSS3-forløb, kantbillede, kolonner)
 2. IE hænger bagefter med støtte til SVG (SVG Filters)
 3. Understøtter ikke webarbejdere
 4. Understøtter ikke træk og slip
 5. Understøtter ikke SVG-animationer
 6. Understøtter ikke File API
 7. Understøtter ikke Geolocation (tror jeg)
 8. Understøtter ikke HTML5-formularer
 9. WebGL
 10. MathML

Ingen af ​​disse får ikke layout til at gå i stykker, medmindre du selvfølgelig beslutter at bruge dem. Men hvis du holder dig til konservativ markering og funktionalitet, vil ingen af ​​disse forårsage problemer ud af kassen.

Denne artikel har en god sammenligning af IE9: Er IE9 en moderne browser?

 • 1 +1 Jeg husker at have læst det, da det kom ud. Kinda sætte IE9 på plads. Ja, det er et stort skridt fremad for Microsoft, men det skal stadig spille indhente. Især med deres langsomme frigivelsescyklus skal de få hver opdatering til at tælle.

Blandt de browsersammenligningsundersøgelser, jeg har set, ser caniuse.com-browsersammenligningen mest omfattende og opdateret ud og passer til dit behov. Webstedet giver dig mulighed for kun at vælge to browsere ad gangen for at sammenligne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger