Deling af erfaring inden for e-handel / massetilpasning / produktion / online markedsføring.

Jeg har et WordPress-websted, og jeg konfigurerer en brugerdefineret dimension i Google Analytics til at logge, som en brugerdefineret dimension, blog-forfatterens bruger-id. Dette fungerede fint.

Jeg har siden ændret dette til nu at logge brugernavnet i stedet for ID'et, og dette fungerer også fint og vises i rapporterne.

Hovever, selvom det nu logger brugernavnet, får jeg stadig logfiler i de rapporter, der bruger ID'et i stedet for brugernavnet. Hvorfor sker dette?

  • Sandsynligvis et cachingproblem - gammel kode køres et stykke tid under overgangen. Efter min erfaring kan du efter at have ændret, hvordan en brugerdefineret dimension bruges, få de forkerte variabler, der sendes op til 3 måneder senere.
  • Tak for din kommentar. Henviser du til cache i slutningen af ​​Google Analytics, cache på webstedet eller cache i brugerens webbrowser?
  • Klientcache - så det dækker både crawlere og browsere. Klienterne kunne køre ældre kode i et stykke tid, mere stædig kan ignorere serverdirektiver for at gøre andet. Selvom moderne browsere skal svare på en opdatering i e-tag-headere
  • Hvad er omfanget af den tilpassede dimension? Gå igennem - support.google.com/analytics/answer/2709828#scope for en bedre forståelse af omfanget

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?