UNSER (ALB-) TRAUM WIRD WAHR! ✿ Minecraft APOLLO # 14 [Deutsch / HD]

For et par dage siden blev billeder fra et websted, som jeg vedligeholder, stoppet med at blive vist i Gmail. Googles Image Cache Proxy returnerer 404 på hvert billede. Jeg kan bekræfte, at de er tilgængelige på selve serveren, og at nyhedsbrevet vises fint uden for gmail.com, selv i Gmails egen mobilapp (det bruger tilsyneladende ikke Google Image Proxy). Jeg kan endda bekræfte, at Googles bot henter disse billeder regelmæssigt fra selve serveren, hvor serveren svarer på 200-status og sender billedet. De pågældende billeder er png og jpg, ingen svgs (som synes at have haft problemer tidligere ifølge min forskning)

Er der et kendt middel mod dette, og hvorfor er Google så ondt? Er der en særlig header, der skal indstilles til dette? Ligesom Cache-Control-overskrift, der specifikt kræves af deres Image Proxy?

PHP-applikationen serverede et beskadiget billede, da den forkert håndterede Accept-Language-overskrift, som Google Bot sender. Samme forkerte håndtering skete, når der ikke blev sendt ekstra overskrifter til siden.

På siden, hvor det skulle være et billede, var der en meddelelse, der sagde:

Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/myweb.com/public/constants.php on line 3

Meddelelsen rapporterer en 200 HTTP-status, hvorfor jeg ikke var i stand til at fange den med det samme. Google Bot hentede det dog som et ugyldigt billede og rapporterede igen en 404-fejl.

Jeg løste det ved at installere php-intl pakke.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger