Direkte og indirekte objekter | Engelsk grammatik | Grad 5 | Periwinkle

Jeg ønsker at få et back-link fra site B ved at bede dem om at offentliggøre et indhold om min hjemmeside og indsætte et back-link i slutningen af ​​det.

To typer trafik kommer ind på websted B, som de kan klikke på tilbage-linket:

  • Sæt 1: folk, der søger efter noget i google -> de går ind på websted B -> klik på Tilbage-link til mit websted
  • Sæt 2: personer, der kommer ind på websted B direkte (henvisning) -> klik på back-linket til min hjemmeside

Skelner Google mellem disse to sæt til beregning af, hvor kraftigt et backlink er? Hvis ja, hvilken er der bedre for min PageRank?

Når det kommer til backlinks, ved Google ikke nødvendigvis, hvornår de klikkes på. I stedet for at se brugere bruger linkene, sender Google sin bot for at gennemgå internettet. Det betyder ikke noget, hvordan linkene bruges af faktiske mennesker. Det betyder noget, hvordan linkene er synlige for Googlebot.

Så det betyder ikke noget, hvordan folk generelt kommer til websted B. De kan komme derhen fra Google, de kan have webstedet bogmærket, eller de bruger slet ikke linket på websted B.

Alt, hvad Google holder af et tilbage-link, er, at når Googlebot gennemsøger websted B, er linket til dit websted der synligt for boten. Linket skal se rent ud og ikke spammy. Det kan ikke blokeres af robots.txt. Det kan ikke have en nofollow attribut på det. Derefter tæller det som et backlink til dit websted.

Brugere, der bruger et backlink, har ingen indflydelse på, hvordan det tæller. Google bruger kun Site B.'s omdømme. Det beregner "PageRank" baseret på linkene til Site B og sender noget af denne værdi gennem linket til dit websted.

PageRank er en død periode. Derudover er der to brugssager, som jeg gerne vil fortælle dig, som giver dig svaret: (TLDR: Læs sag B)

Sag A: Din Backlink-side rangerer efter det samme "søgeord / søgeudtryk" svarende til din destinationsside.

Besøgende, der søger på Google og kommer direkte til dit websted, hjælper dig med at rangere bedre og have højere autoritet end folk, der kommer fra dit backlink, da nøgleordet / søgeudtrykket er det samme.

Notes for Case A:

I dette tilfælde, hvis din destinationsside er placering lavt sammenlignet med dit backlink-side det kan være af to grunde:

  • Din destinationsside på siden SEO og / eller DA, PA, TF, CF er ikke bedre end din backlink-side
  • Din tilbage-linkside griber flere klik for "søgeordet", og engagementssatser er højere på "tilbage-link-siden"

Notes for Case B:

Sted A = Dit domæne / landingsside

Sted B = Din Backlink-side

Sag B: Dit "nøgleord / søgeudtryk" fra din backlink-side peger på din destinationsside

I dette tilfælde kan vi undersøge begge muligheder som du har spørgsmålstegn ved ovenfor:

Set 1: User searches on Google -> They enter Site B -> Click on Back link to Site A

Hvis brugere søger på LSI-nøgleord eller informative nøgleord som igen henviser til dine produkter eller tjenester, Google betragter dem som relevante og leverer linkjuice baseret på forskellige faktorer.

Dette vil kun være effektivt, hvis din backlink-side tiltrækker mange besøgende, og deres engagement er høje. Dette fortæller Google, at indholdet er værdifuldt, og det tilvejebragte link er virkelig nyttigt for brugerne, tildeler både Site A, Site B med bedre vægtning.

Set 2: Users who enter site B directly (referral) -> click on the back link to Site A

Dette vil sandsynligvis øge din autoritet med hensyn til henvisende domæner til den bestemte destinationsside, men ikke som en stærk metric for et backlink. For yderligere information henvises til "Yderligere bemærkninger" nedenfor.

Yderligere bemærkninger til Backlinks:

Grundlæggende om backlinks kan du henvise til enhver wiki. I dit tilfælde vil værdien, som en backlink-vægtning gives, være baseret på mange faktorer. Nogle af dem er anført nedenfor (ikke i en nøjagtig rækkefølge, men min personlige erfaring og tro på placeringen):

  • Relevans
  • Brugerengagement
  • Domæneautoritet
  • Spam-score

Der er mange andre faktorer, men disse er noget, som jeg vil betragte som meget vigtigt, når jeg tillader backlinks til mit domæne.

Hvis du har spørgsmål, skal du angive dem i kommentarerne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?