GitHub vs GitLab | Brug af Git

Ikke sikker på, om dette spørgsmål passer godt til dette forum, hvis ikke måske nogle moderatorer kan flytte det til StackOverflow.

Hvor skal jeg søge at gøre et tilgængeligt websted i dag? Jeg husker for 10 år siden var der WAI-initiativet. Dokumenterer det stadig bedste praksis og udsteder anbefaling til at skabe et tilgængeligt websted? Jeg mener, jeg ved, at de har et opdateret websted, men overvejer nogen stadig, at deres anbefaling er meningsfuld, eller er der kommet en anden standard ud af den virkelige verdens praksis?

Eller er tilgængelighed i dag om at skrive gyldig og semantisk meningsfuld markup / css og anvende mikroformater, som Wordpress gør det?

  • Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængelighed, kan beta-brugeroplevelsen StackExchange være et andet godt sted at spørge.

Semantisk meningsfuld markering og tilgængelighed er to forskellige ting. Perfekt semantisk kode er muligvis ikke tilgængelig, og tilgængelige sider er muligvis ikke semantiske. Jeg foreslår, at du læser WCAG 2.0-retningslinjerne, der blev offentliggjort i 2008 af W3C og tjekker dine websteder mod den:

http://www.w3.org/TR/WCAG/#retningslinjer

Du kan være rigtig stolt, hvis de kan overholde alle retningslinjerne.

W3C er stadig den vigtigste myndighed med hensyn til standarder på internettet, men andre websteder kan have nyttige anbefalinger.

  • 1 Ja, W3C! Ikke forveksles med W3Schools. XD

Dette er lidt gammelt, men ADA Sec. 508 har faktisk eksisteret i tæt på 40 år. Her er et officielt dokument: http://www.access-board.gov/sec508/guide/1194.22.htm

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?