Sådan mestrer du forstyrrende reklame med Chris Dayley

Vil du prøve SEO, Adwords eller andre annonceprogrammer? Hvorfor? Hvor omkostningseffektiv er det?

 • mulig duplikat af Sådan går du videre nu, udvikling er færdig!
 • Du skal give meget mere sammenhæng. Type af sted? Målgruppe?
 • 1 Du kan prøve at sætte et klistermærke på bagruden på din bil.

Det afhænger i nogen grad af webstedet. Organisk SEO er den bedste måde at få varig trafik på - for ethvert websted - så sørg for at du har dækket det grundlæggende (titler, overskrifter og så videre).

Det kan være en god idé at lave nogle pressemeddelelser for at prøve at generere noget buzz og få naturlige links. Sociale medier som Facebook / Twitter er godt for dette - få venner / familie / kolleger til at blive fans / følg dit brand.

Google Adwords er en god idé til et første løft, især for e-handelswebsteder. Hvis du sælger et bestemt produkt eller en bestemt type produkt, skal du byde på disse søgeord. Du kan selvfølgelig fortsætte efter det oprindelige udlæg, hvis det viser sig at være meget vellykket (f.eks. For hver dollar, du bruger, får du mere end en dollars fortjeneste ved salg).

Endelig, glem ikke den virkelige verden! Hvis du har en mursten og mørtel tilstedeværelse, skal du gøre reklame i butikken. Eller tag annoncer ud i aviser, magasiner osv.

 1. For trafik med den højeste værdi - find blogs, der er relevante for emnet på dit websted, og prøv at få dem til at skrive om dig, deltag i fora i relaterede områder, find folk, der tweet om emnet og kontakt dem, lav gæstepost - uanset hvad det tager at få dig selv derude.

 2. For længerevarende trafik - opret en blog for at oprette dit eget tilhænger, brug sociale medier og få så mange venner / følgere som muligt, opret en mailingliste og få folk til at tilmelde sig

 3. For bæredygtig langsigtet trafik - gør SEO (dette handler mest om offentliggørelse af indhold - og det passer godt med punkt 2).

 4. Brug AdWords og anden PPC-reklame til en dyr hurtig trafik af mindre kvalitet.

Fra min udløb er det svært at lære at bruge AdWords, alle standardindstillingerne er optimeret til at gøre Google flere penge for ikke at give dig god trafik - og indtil du lærer alle de store faldgruber, bruger du en masse penge for ingenting (også når du får over de store faldgruber skal du løbende tilpasse dine indstillinger for at holde alt i gang).

For mig var AdWords ikke omkostningseffektiv, og et enkelt indlæg på en mid-trafik-blog (der anbefalede mit produkt uden at jeg kontaktede dem!) Fik mig mere salg end noget, jeg har gjort.

For øjeblikkelig indvirkning kan jeg ikke sige nok om sociale medier og linkudveksling - omend legitim linkudveksling med ægte, ærlige sider og ikke bombardere fora med link-drivel uden for emnet.

Mine mest succesrige kunder får mere trafik fra sociale medier (twitter / facebook / linkedin) end de gør fra Google. Det er ikke et mål for ikke at være god i SEO, fordi de gør et godt stykke arbejde. De udfører bare et BEDRE job på de sociale mediesider med flere tweets og indlæg dagligt og og utrolig meget linkdeling, der er bundet til sociale indlæg. Et lignende, men ofte overset middel, er ved deltagelse i relevante "entusiastiske" sider relateret til webstedsindholdet. For eksempel kan en programmør muligvis gennemgå Stack Overflow og skrive på Smashing Magazine.

Adwords og SEO er også gode. Bare stol ikke på, at SEO for et helt nyt sted er noget i starten, medmindre du er i en travl kategori som Relators osv. Adwords er øjeblikkelige, og imho kan betragtes som "købt SEO" De fungerer godt.

Alle disse muligheder kræver daglig opmærksomhed, overvågning og fokus. Især AdWords falder i antallet af klik, de sender dig, hvis du ikke konstant overvåger og tilpasser din konto. Overvåg Google Analytics for at vide, hvor folk kommer fra, hvor de skal hen, og hvad de kan lide. Tilpas upopulære sider eller indhold. Hvis Google er lavt, skal du fokusere på Google. Inviter feedback om, hvad der ville gøre webstedet bedre .... folk vil fortælle dig, hvis du spørger.

Held og lykke.

Tjekliste

 1. Du har et metatag med passende beskrivelse og nøgleord
 2. Du bruger robots.txt
 3. Du placerede sitemap.xml på det rette sted.

Tjek mit svar Hvorfor findes ikke mit websted i Googles søgeresultater?

Desuden skriver du nogensinde artikler på andre websteder? Afsender du dit webstedsindhold og sitemap regelmæssigt til søgemaskiner? Fortæller du folk om dit websted ved at sende deres fortjeneste til sociale bookmarkiing- og sociale netværkssider?

Der er en liste med spørgsmål ... bare kontroller, om hvert spørgsmål har "ja" som svar.

 • 1 Tilsyneladende bruger Google ikke længere metatagget 'søgeord' som et signal til at bestemme søgerangeringer. Se mattcutts.com/blog/keywords-meta-tag-in-web-search
 • Robots.txt hjælper ikke trafikken på dit websted. Også sitemap.xml vil ikke gøre en stor forskel for din google ranking.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?