Salman Khan fejrer mor Salma Khan fødselsdagsfest

Sig for eksempel, at jeg har et websted, der er færdig med BETA og er klar til fuld lancering. Jeg er på scenen, nu vil jeg have det meget synlig for at begynde at få trafik. Lige nu får jeg bare nogle tilfældige søgemaskine-hits, mund til mund og et par henvisninger.

Hvordan bryder jeg ud af dette og får virkelig seriøs trafik til mit websted? Har jeg brug for at starte en enorm annoncekampagne? Hvis ja, hvad er den bedste / mest omkostningseffektive måde at gøre dette på? Jeg har prøvet google adwords, men ved $ 0,45 + et klik er dette bare ikke praktisk for det, jeg har.

  • 2 Hvis du betaler 0,45 et klik, gør du sandsynligvis det forkert. Selvom jeg antager, at det var en overdrivelse.

Du har ingen kontrol over, hvorvidt et websted eller noget bliver viralt eller ej. At gå viral er et fænomen, hvor noget bliver sindssygt populært af (normalt) ingen åbenbar grund. Enhver, der reklamerer for et produkt / en tjeneste / et websted, håber, at deres annonce og produkt bliver virale, men det sker uden for deres kontrol. Det er mere en freak forekomst og derefter et skabt resultat.

Hvordan du får trafik til dit websted vil variere på webstedet og dets målgruppe. Uden at vide, at det er svært at give specifikke anbefalinger. Men nogle generaliseringer, som du måske vil prøve, inkluderer:

  • Søgeannoncering (Adwords) - Hvis genren dit websted er i er meget konkurrencedygtig, skal du undgå de almindelige søgeudtryk og gå efter lange hale-søgninger. Dine omkostninger bliver lavere, og dine annoncer målrettes endnu bedre og resulterer i en højere konverteringsfrekvens.
  • Betalt annoncering på relaterede websteder - At lægge en tekst- eller bannerannonce på et relateret websted vil promovere dit websted til din målgruppe. Hvis du annoncerer på et populært websted, kan dette føre til meget trafik til dit websted og kan være billigere end Adwords.-
  • Deltag i fora og samfund, der er relateret til dit emne. Spam dem ikke. Deltag som en regelmæssig bidragyder, og sørg for at placere dit websted i din signatur. Forudsat at du er en regelmæssig deltager og tilbyder gode bidrag, vil de andre medlemmer sandsynligvis besøge dit link. (digitalpoint.com fora kom i gang på denne måde ved at deltage i sitepoint.com fora) .-
  • Kommentar til relaterede blogs - Svarende til ovenstående, men du kommenterer relaterede blogs. Endnu en gang må du ikke spam dem og tilbyde gode bidrag. -
  • Forsøg på at få et relateret websted til at gennemgå dit websted og offentliggøre resultaterne på deres websted - Dette svarer stort set til gratis reklame, forudsat at dit websted er godt, og de gennemgår det som sådan.

Directory-indsendelser skal gøres, men de kører ikke rigtig trafik til dit websted. Brug af sociale netværk kan også gøres, men forvent heller ikke for meget af dem (men har bestemt en twitter-konto, så du kan følge enhver snak om dit websted).

Og som altid være tålmodig. Websteder bliver ikke populære natten over. Det tager tid at få ordet ud og opbygge et følgende. Gode ​​websteder belønnes til sidst med god trafik.

  • 1 +1 for nøgleord med lang hale, det kræver lidt arbejde at finde ud af, hvilke der er gode langhale, men det holder prisen for en digital bit tekst nede. Og "hjemmesiden i forumunderskrifter & kommentarer" har også fungeret godt i min erfaring.

Hvis et websted bliver viralt, vil det hjælpe, hvis du sætter kryds i et par felter i den menneskelige psyke.

1. Er webstedet let at bruge? Hvis brugeren skal tænke over, hvordan man bruger det, fortæller de ikke nogen om det. Sørg for, at webstedet er tilgængeligt.

2. Får brugeren en tilfredshed med at bruge siden? Hvis brugeren ikke har det godt med at bruge webstedet, fortæller de ikke andre om det.

3. Er der en tvingende grund til, at de vender tilbage til webstedet? Hvis brugeren har fået alt, hvad de har brug for fra webstedet under et besøg, vil de ikke bogmærke det og derefter glemme det.

4. Er det let for dem at sprede budskabet? Forvent ikke, at nogen går ud af deres måde at fortælle nogen anden om webstedet. Hvorfor vil de have andre til at vide om webstedet? Er det let for dem at tweet / blogge / tale om, hvad dit websted gør? Er det klart, hvad webstedet handler om?

Der er en interessant tjeneste kaldet LaunchRock, som du kan bruge som en "destinationsside" for at hjælpe dit pre-launch-site med at blive viral. (se det i aktion)

Det giver en tilmeldingsside til dig, som besøgende kan sende deres e-mail til for at blive underrettet, når du går live.

Hvis du kombinerer dette med noget mund-til-mund-reklame, tweet om det på Twitter, del det på Facebook, Google+, LinkedIn (hvis forretningsrelateret) osv. Skal du være i stand til at tiltrække interesse.

Det er også praktisk, hvis du har en 1-liner-historie om dit websted, så brugerne ved, hvad de tilmelder sig: f.eks. "Det bedste sociale tv-delingswebsted for geografisk placering - kommer snart" (*)

Overvej også at give yderligere incitament til at tilmelde dig tidligt - f.eks. specialbehandling / rabat tilbud af en eller anden art, hvis du tilmelder dig inden dato X.

Endelig, når du går live, vil du være i stand til at udsende din lancering til mange mennesker - hvilket afhængigt af den sociale interaktion, der kræves for dine websteds succes ... kan være meget nyttigt ... hvis du har brug for den "kritiske masse" for at få samtaler fra jorden.

Selvom du ikke bruger LaunchRock-tjenesten, vil jeg anbefale at rulle din egen tilmeldingsside inden lanceringen.

(*) ok, helt sammensat buzzword-fluff, men du forstår pointen.

Bemærk: Jeg har ingen tilknytning til LaunchRock (eller prøvewebstedet, der bruger det), men jeg håber også at kunne bruge tjenesten til at starte mit eget websted.

Jeg tror, ​​du har kontrol over, at dit websted bliver viralt - i det mindste i den forstand, at du kan optimere alt hvad du kan om dit websted og derefter være proaktiv med at bruge alle dine ressourcer til at sikre, at dit websted lykkes.

En relativt let ting at prøve er at sende dit websted til websteder, der indeholder opstartswebsteder. Jeg sendte mit sociale sprogindlæringswebsted til flere blogs / gennemgangssider for opstartstype. Det førte til en begrænset trafik, men intet væsentligt. Så en dag pludselig fik jeg folk til at tilmelde sig som vanvittige. Heldigvis havde jeg allerede opgraderet serveren, hvis noget som dette skete. Jeg kiggede på analysekontoen og fandt ud af, at et populært tech-sted i Spanien indeholdt mit websted. Jeg havde sendt en e-mail til ejeren af ​​stedet tidligere, og jeg antager, at han kunne lide mit websted. Antallet af nye besøgende døde i løbet af den næste uge eller deromkring, men nye brugere fortsatte med at sive ind via mund til mund, og senere begyndte pludselig nye brugere at tilmelde sig som vanvittige igen. Denne gang kunne analytics ikke levere et websted, de kom fra, men jeg bemærkede, at brugerne var geografisk grupperet i Colombia. Som det viser sig, blev mit websted vist på de natlige nyheder der.

Så nu har mit websted haft to mini-virale episoder. Dette har naturligvis haft en trickle down-effekt, da venner inviterer venner. Nu skal jeg bare finde ud af, hvordan jeg kan få det samme til at ske i nogle engelsktalende lande. Men i det mindste efter min erfaring vil det at være proaktiv forbedre dine chancer for at blive viral.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?