Sådan laver du indie-spilmusik (kun ved hjælp af gratis plugins)

Er der nogen gratis vært som understøtter php og mySQL-forespørgsler i utf-8? Jeg har allerede prøvet at bruge x10hosting og 000webhosting, men de understøtter ikke utf8 mysql-forespørgsler (fik mojibake). Standardkodningen af ​​mysql på begge sider er latin-1, og du kan ikke ændre det.

Er der nogen anden gratis vært, der fuldt ud understøtter utf-8?

  • Det ligner et duplikat, men svaret er anderledes. Du behøver ikke ændre din udbyder, fortæl databasen ved kørsel, hvad du forventer. Hvis du bruger mysqli, kan du bruge denne linje $mysqli_db->set_charset('utf8'); for at definere output af forespørgslerne.

www.bplaced.net Jeg har aldrig prøvet det, men de tilbyder phpmyadmin, så du kan ændre indstillinger manuelt. Forresten, har du prøvet "sæt navne 'utf8'"? F.eks.:

$db=mysql_connect($db_host, $db_user, $db_password); mysql_query('SET NAMES 'utf8''); mysql_select_db($db_database, $db); 
  • Alternativt, hvis du ikke behøver at udføre UTF-strengesammenligninger / manipulationer i databasen, kan du bare bruge en anden kodning (f.eks. Punycode) til lagring eller blot gemme den som binære data. Du kan også bruge et enkelt-byte tegnsæt som Latin-1 (ISO-8859) som en mellemkodning. Så vis teksten som UTF-8, men når du skriver til eller spørger til databasen, skal du bare lade MySQL behandle UTF-8-strengene som Latin-1-strenge. I de fleste tilfælde bør det ikke forårsage problemer, så længe du holder dig til enkle strengfunktioner (dvs. ikke bruger TRIM eller CONVERT eller andre charset-følsomme metoder).
  • Selvom jeg stadig vil forsøge at gøre det meste af din strengmanipulation i PHP bare for at være sikker.
  • vil måske undersøge denne. har aldrig brugt det selv, men et par af mine kammerater har - freevirtualservers.com

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?