Ved hvordan ... 105: Pizza-maskine, Amazon-gletsjer og madkassesamling

Jeg har en TB komprimerede mediefiler, som jeg har brug for for at komme til en ekstern webserver med lidt hastende karakter. (fra mit kontor)

Vores uploadrate er kun 500 KB / s, hvilket vil foreslå ~ 23 dage at uploade.

Det nye hostingfirma accepterer ikke drev via mail.

Er der et godt sted at gå i større metroområder for at låne et federe rør?

 • 10 Jeg ved, at dette ikke er et svar eller endda særlig nyttigt, men hvis dit nye hostingfirma ikke er villig til at arbejde sammen med dig om dette, skal du finde en ny nyt hostingfirma. Ikke at acceptere et drev fra en kunde (mod et gebyr selvfølgelig) er ret sucky.
 • Tjek mit svar, det er et datalagringsfirma i Tulsa
 • Det har gode svar her, men skulle dette ikke have været overført til ServerFault?
 • 1 Måske, men jeg ser serverfejl som et sted at diskutere konfigurationen af ​​hardware og software, hvorimod dette er brugen af ​​hvad webmastere har til rådighed for at opnå en mere sammensat opgave

Jeg ville kontakte nogle af dine lokale datacentre (rack-hosting, administrerede tjenesteudbydere osv.) Og se om at leje en vps eller virtuel maskine i en dag eller to. Bare vær sikker på at de giver dig mulighed for at medbringe en disk til den første overførsel, og de er opmærksomme på dine båndbreddebehov.

Du kan også bare spørge, om de simpelthen ville hjælpe dig med uploadet. De har ofte tendens til at være opportunistiske, opfindsomme og måske villige til at imødekomme dig for chancen for at få noget af din virksomhed.

 • 3 Der er også en ekstern datacenterindstilling: Amazon AWS! Send dem harddiske, og de opkræver (i skrivende stund) $ 80 per enhed plus $ 2,50 pr. Dataindlæsningstime plus hvad det koster at gemme dataene, så længe de er i AWS plus dataoverførsel. Muligvis ikke den mest attraktive mulighed, men bare smide den derude.
 • Dette er dejligt at vide. Vi bruger AWS meget! Ved du, hvor jeg kan læse om denne service? Det er svært at finde på google (i det mindste de nøgleord, jeg bruger)
 • 1 aws.amazon.com/importexport

Du kunne, hvis du har venner eller medarbejdere, der er villige til at give dig en hånd med deres hjemforbindelse, oprette en torrent til den store fil og oprette dine medarbejdere / venner som frø. Naturligvis bliver du nødt til at vogn og kopiere filen til alle. Selv da kunne du opdele filen i .rars og få "teams" til at sende dele (pas på at sikre, at de ikke downloader de filer, de ikke har). Crowd sourcing ftw!

 • 3 Dette ville være særligt effektivt, hvis du har venner, der går på college. Ikke kun har de adgang til gode højhastighedsuniversitetsforbindelser, men det ville ikke være svært for dem at bede et par venner i forskellige sovesale om at hjælpe med uploadet.

Find en regional internetudbyder, der er lokalt ejet, og tag et dejligt fedt eksternt drev, der kan rumme alt dette. Gå ind på deres kontor med $ 300 i kontanter, legitimationsoplysninger til din server og en 12-pakke øl. Bed om, at de har en gigabit-uplink, fordi en maksimal 100mbit tager dig over 24 timer.

Det fejler, se efter det lokale internetudvekslingspunkt og find ethvert AS, der er forbundet med det. Bliv rigtig gode venner med nogen lokal fra NANOG. Odds er, at du bliver nødt til at være kreativ. Prøv at kigge efter en hvilken som helst samplacering i nærheden af ​​dig.

 • 2 Dette er den vej, jeg ville tage. Øl har tendens til at smøre forretningsinteraktioner.
 • 1 Jeg tror, ​​det er muligvis den bedste løsning til mindst-modstandsvej her.

Hvis filerne er tekstfiler eller på anden måde cmpress godt, kan du zip dem op inden upload, hvilket kan reducere filstørrelsen med op til 90%. Derefter kan du dekomprimere dem på serveren.

Du kan også prøve at opdele uploaden mellem flere placeringer. Hver kan derefter give dig deres maksimale hastighed.

Få et midlertidigt hostingfirma, som du kan sende dit drev til, og derefter overføre fra den midlertidige vært til den permanente vært hurtigere.

 • 3 Eller skift bare til en webhost, der accepterer drev via mail. De fleste webværter med anstændig kundeservice tillader dette.
 • Jeg antager, at det nuværende hostingfirma blev valgt på grund af pris eller andre langsigtede kriterier, og det ville være dyrere at ændre permanent.

Disse fyre er i Tulsa, som du har i din profil, så hvis du er i området, ring dem eller kom forbi og fortæl dem din situation.

http://www.datastorageinc.com/

Jeg vil bare tilføje til de eksisterende svar noget, der kan forbedre din overførsel, når du har fået din harddisk tilsluttet en server med god båndbredde.

Jeg havde brug for at overføre store mængder data flere gange mellem to webservere, og i stedet for at bruge almindelige FTP- eller WGET-kommandoer til at uploade eller downloade dataene har jeg brugt Linux SCP-kommandoen. Du kan finde mere info her: http://www.go2linux.org/scp-linux-command-line-copy-files-over-ssh

Du skal bruge SSH-adgang til begge servere, og derefter kan du kopiere en fil eller mange filer rekursivt.

Så hvis du kun har store filer i stedet for mange små, tror jeg, det kopieres hurtigt nok.

Ved en overførselshastighed på 11 MB / sekund mellem servere ville overførslen vare cirka 25 timer.

Held og lykke! ;)

 • 1 Endnu bedre, brug rsync, hvis målværten understøtter det. (Mange gør.)

http://aws.amazon.com/importexport/

Send din enhed til AWS, og de tager sig af resten.

 • "... og de tager sig af resten"- nej, det gør de ikke, ikke medmindre din destination er AWS. Hvis det ikke er tilfældet, overfører de kun dataene til en S3-spand. Og det er dig, der skal få det fra S3-skovlen til din lagringsdestination, i hvilket tilfælde det er det samme som xpdas svar.
 • 2 Åh absolut, jeg skulle have kommenteret som Rich gjorde (var ikke der, da jeg havde sendt) på InChargeOfIt svar. Da Hamlin11 især viste interesse for AWS-løsning og ledte efter linket til denne service, sendte jeg den ud. En kommentar derovre ville have været mere passende, jeg er enig.
 • Nå, jeg tror, ​​at hvis du kan redigere svaret for at binde til den kommentar, og bemærke, at for ikke-AWS-destinationer, skal du bare starte en server-til-server-overførsel bagefter ved hjælp af Amazons meget fede rør, ville det stadig være et godt svar.

Hvis dataene er på dit kontor på den langsomme forbindelse, er du i en pickle. Hvis dataene er på eller hos din gamle vært, kan du prøve at overføre server til server. Brug af ISP-rør i stedet for dit tætte kontorrør.

Hvis du gjorde det i bidder via en wget fra ssh, ville det være helvede meget hurtigere end at sende et drev til installation. Når det er sagt, har jeg aldrig været nødt til at flytte mere end 250 GB.

 • Spørgsmålet, der haster, kom fra en katastrofal nedetid ved den "gamle vært". Vi havde ikke en varm-backup vært, men vi havde de seneste sikkerhedskopier lokalt.

Som de andre spørgsmål antyder, koger det for det meste at finde nogen omkring dig med en god forbindelse.

En gruppe, du kunne tale med, er universitets- eller universitetsadministratorer. Bare sørg for, at den fyr, du taler med, er autoriseret til at lade dig pibe noget TB gennem deres ledning, og jeg er sikker på, at du kan nå til en aftale.

Mange fakulteter ved universiteter, f.eks. Partikelfysik, post petabytes med data rundt, så dette kan være en anden mulig mulighed.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger