Pseudo Element | før og efter med eksempel ved brug af CSS3

Vil bruge et pseudo-element som before for at placere baggrundsbillede oven på en img element for SEO-værdi har negative konsekvenser?

Årsagen er, at vi ønsker fleksibiliteten i et element med et baggrundsbillede, der godt kan opretholde dets andel og stadig får SEO-værdien fra en img element med en alt attribut.

Dette bliver hovedsageligt et emne i lydhør og magasin stil layout, som vi forsøger at vedligeholde. Det gør brug af overlappende billeder.

Jeg kan ikke se, hvordan det ville være, så længe alt-tags er relevante for billedet i HTML-koden, og du ikke bedrager dine besøgende på siden, hæver det ikke noget flag. Baggrundsbilledet er kodet i CSS bag hovedbilledet, så det har ingen værdi så langt som ranking.

  • Det ville bruge css til fuldstændigt at dække det faktiske billedelement, så det ikke ville være synligt for brugeren, kun det pseudo-element, der vil blive z-indekseret oven på billedkoden, ses af besøgende.
  • Forsøg at undgå sådan praksis alt indhold, der kun er synligt for søgemaskinerne, og ikke den besøgende får dit websted markeret.
  • Pseudo-elementet viser det samme billede som billedelementet. Fra hvad du siger, gætter jeg på, at det ikke ville have noget for google's bots, når de gennemsøger siden?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger