Sight Alignment & Sight Picture | Konkurrencedygtige skydetips med Doug Koenig

Jeg ommærker et websted, der involverer ændring af domænenavnet. Jeg vil vide den bedste måde at omdirigere trafik til det nye domæne ved hjælp af 301. Ideelt set vil jeg gøre dette på webserverniveauet (Apache), snarere end på sideniveauet.

Der er mange artikler på Google - men jeg vil gerne høre fra folk, der faktisk har gennemgået en sådan overgang - så jeg ved, om der er nogen gotchas osv. At være opmærksom på.

Bare sørg for at omdirigere brugere til den samme side på det nye domæne, som de forventede på det gamle domæne. Hvis siden ikke længere findes, skal du tage brugeren til en side, der forklarer, hvorfor siden er blevet fjernet, og anbefale andre sider, der kan være relaterede eller på anden måde er nyttige for brugeren. Selvom søgemaskiner opdaterer deres indekser inden for et bestemt tidsrum, kan brugere muligvis ikke opdatere deres bogmærker, så du skal lade 301-omdirigeringer være ope i en længere periode, hvis ikke på ubestemt tid.

opdatering

Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule (.*) http://www.newdomain.com/$1 [R=301,L] 
  • Tak for svaret. Jeg gjorde sandsynligvis ikke dette klart i mit spørgsmål. Jeg ledte efter en mere teknisk forklaring på, hvad der skal ske (f.eks. Indtast en linje i en bestemt Apache-konfigurationsfil osv.)
  • Det er let nok at gøre. Forudsat at URL-strukturen ikke ændrer sig, skal du bare bruge koden i mit opdaterede svar.
  • En vigtig ting at gøre, selvom det kan virke indlysende - er at kontrollere svaret ved hjælp af httpfox eller lignende. Uanset om du gør det i serverkonfigurationen, .htaccess eller på selve siden (som alle er gyldige), er det let at lave en skrivefejl og ende med at betjene en side, der fortæller en BRUGER, at den er væk, men uden at give den korrekte 301 signal til robotter om at fortælle dem, at den også er væk. Hvis du har en omdirigering, men stadig tjener 200, bliver siden ikke de-indekseret. Det er klart, men jeg har set det ske (og gjort det selv).
  • @Codecraft kan du uddybe mere om denne del af din kommentar: "Hvis du har en omdirigering, men du stadig tjener 200, bliver siden aldrig de-indekseret. Åbenbart, men jeg har set det ske (og gjort det Mig selv)" ?. Jeg troede, at ændring af konfigurationsfilen forhindrer, at siden nogensinde bliver serveret af Apache - mangler jeg noget?
  • Der er mere end en måde at placere en omdirigering på - en Apache-konfiguration direkte, i .htaccess og i sidekode. Jeg påpegede blot, at det er let at lave en tastefejl (især i sidekode), hvilket betyder, at omdirigering ikke fungerer, som du synes, det skulle være. Bare siger det er et område, hvor det er værd at dobbelttjekke dit arbejde :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger