Bangkok rejsetips: 13 ting at vide, inden du rejser

Jeg er webmaster for en meget vellykket blog i en ret lille niche. For nylig er vores succes begyndt at bide os med folk, der kopierer indlæg på siden uden samtykke og forsøger at give dem ud som deres eget arbejde.

De fleste sider stopper, så snart du kontakter dem, men der er især et, der er et blogger-websted, der fortsætter med at aflevere vores indhold som deres eget. Hvert indlæg, vi finder, rapporterer vi til Google, og de har været ret gode til at tage stillingerne offline inden for en dag eller to, men dette er ikke godt nok eller en langsigtet løsning.

I betragtning af arten af ​​hvad der blogges om efter 24 timer er indlægget stort set ubrugeligt, så jeg har brug for en måde at bare stoppe dem fra at tage vores indhold?

Nogle ideer? Jeg vil ikke gå ned ad ruten for at bruge en tredjepart, så folk kan få vores RSS-feed, men jeg antager, at det er en mulighed?

Personligt ville jeg ikke bekymre mig for meget om det. Bare sørg for, at fordelen ved at stoppe dem opvejer tiden brugt på at gøre det. Det kan let være en tabende kamp, ​​selvom du vinder. Når det er sagt, er der et par muligheder til rådighed for dig.

  • Find ud af, om de kopierer fra dit RSS-feed eller skraber din side. Tilføj et brugervenligt uddrag med links tilbage til den originale artikel og andre artikler på dit websted i din tekst. Hvis de skraber fra RSS, skal du bare gøre det for feedet. Du kan også sætte dine tilknyttede links, dine produkter, dine tjenester og dine annoncer i brødteksten.
  • Brug .htaccess for at forhindre hotlinking af dine billeder eller for at placere dit valgte billede i stedet (tænk: denne artikel blev stjålet fra mysite.com eller noget dertil).
  • Prøv at isolere IP-adressen på deres skraber og blokere den.
  • Fortsæt med at rapportere til Google. Også, hvis de tjener AdSense eller har nogen form for reklame på deres websted, skal du rapportere dem til deres annoncør og ramme dem, hvor det gør ondt.
  • Find deres vært og prøv at kontakte dem om det.
  • Få en advokat.

Af de ovennævnte muligheder skal du først vælge den lavhængende frugt, engangs tingene. En advokat skal være en sidste udvej.

  • 1 Vores læsere har bemærket det (ingen idé hvorfra), og den fyr, der skriver indholdet (han bruger timer hver dag på det) er med rette irriteret. Skål for mulighederne, jeg vil undersøge dem.
  • Det er sandsynligvis i det mindste værd at rapportere til Google, så du ikke bliver straffet for at have duplikatindhold. Men du ville tro, at Google efter et tidspunkt bare ville forbyde brugere, der åbenlyst stjæler indhold.

To yderligere ideer.

Hvis stillingerne automatisk skrabes fra dit websted, skal du overveje at inkludere en standardfodbold inden for kroppen af ​​dit indlæg - en sidefod, der indeholder navnet på dit websted, din webstedsadresse og en meddelelse om ophavsret. Derefter, dit websted ender med at blive forfremmet af piraten.

Alternativt, hvis du kan finde ud af piratens IP-adresse, kan du helt blokere den og forhindre dem i at gennemse din blog.

Jeg vil personligt lave en whois på deres domænenavn, som vil give dig navnet på lovovertræderens vært. Kontakt værten og informer dem om, at de er vært for stjålet indhold, helst med en ophør og afstå fra brevhovedet til den ringeste advokat, du har råd til. Problem løst.

Der er software, der kan ødelægge hans bestræbelser på at kopiere og indsætte. For eksempel kan du blot deaktivere et javascript med højre museknap og "c" -tasten, mens de er på dit websted, hvilket ville gøre livet vanskeligt, men ikke umuligt. Tyny (http://www.tynt.com/) er et stykke software, der tilføjer webadresser til slutningen af ​​det kopierede indhold, som jeg vedder på kunne gøres manuelt med javascript, hvis du var anstændig til at skrive kode.

Selvfølgelig er der altid den hidsede og ikke helt lovlige tradition for at slå tilbage. Send noget af --hans - indhold på dit websted med en stor fremhævet note, at du er træt af hans websides konstante afskaffelse af dit arbejde. Eller læg en side, der fortæller, hvorfor han er et hack og er uetisk, og derefter SEO de levende dagslys ud af det, så det bliver den øverste rang på google, når du søger på hans websted .... fortæl hele historien og bevis bevis for skam ham med dine læsere.

Uheldigt, at hackere aldrig kommer fra små små forposter, som du bare kan blokere direkte .....

  • 1 At rode med kopi og fortid ville irritere vores ægte brugere, der måske kopierer uddrag til eget brug.

Ud over de gode ideer, der allerede er præsenteret her, skal du huske på, at Google i det lange løb ved, hvor indholdet oprindeligt er udgivet. Så det eller de fornærmende websteder vil sandsynligvis optjene dobbelt indholdsstraffe, der vil skade deres omdømme.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?